• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.07.2022

15:28

ZVEZDINA ŽELJA REŠETA! Ubojiti golgeter BRILJIRA i vaga hoće li za Beograd! Evo od čega zavisi! (VIDEO)

Reuters

Crvena zvezda

ZVEZDINA ŽELJA REŠETA! Ubojiti golgeter BRILJIRA i vaga hoće li za Beograd! Evo od čega zavisi! (VIDEO)

Podeli vest

Holandski napadač Siril Desers nije uspeo da pronađe transfer u Seriji A, pošto je Genk odbio ponudu iz Italije, a crveno-beli se i dalje nadaju da će privoleti golgetera da dođe na Marakanu

Želja šampiona Srbije, Siril Desers je na otvaranju belgijskog šampiona postigao gol za Genk protiv Klub Briža.

 

 

Na ovaj način ubojiti napadač je nastavio odličnu seriju, pošto je prošle sezone postigao 21 gol na 47 utakmica u dresu Fejenorda, a od toga je 10 postigao u Ligi konferencija, gde je bio najbolji strelac takmičenja i pomogao klubu da se domogne same završnice.

Foto: Reuters

 

Grobari se i dalje sećaju i ona dva pogotka koje je dao protiv Partizana u onom dvomeču osmine finala.

Nije sporna njegova želja da ode u neku od liga "petica" i baš zato sve rveme čeka sa dolaskom u Zvezdu. Takođe, Deser iščekuje i to da vidi da li će Zvezda igrati Ligu šampiona iduće sezone, a sa Aleksandrom Pešićem bi bio moćan napadački tandem u Crvenoj zvezdi. Ipak, ne smemo zaboraviti ni Pavkova i Ohija koji su i dalje tu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Sjajan igrač! Koliko god da košta nije skup. Bolje jedan takav nego 10 bilo kakvih.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija