• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

15:37

IDEMO DO FINALA LIGE ŠAMPIONA! Treba VEROVATI! Borjan ZAGRMEO nakon potpisa novog UGOVORA!

Starsportphoto

Crvena zvezda

IDEMO DO FINALA LIGE ŠAMPIONA! Treba VEROVATI! Borjan ZAGRMEO nakon potpisa novog UGOVORA!

Podeli vest

Kapiten Fudbalskog kluba Crvene zvezde Milan Borjan izjavio da je presrećan što je produžio ugovor sa "crveno-belima" do juna 2026. godine

Milan Borjan je član Crvene zvezde od 2017. godine. On je sa beogradskim klubom osvojio pet titula u Superligi Srbije i dva nacionalna kupa, a nakon višemesečne sage danas je stavio potpis na novi četvorogodišnji ugovor. 

Golman bi ukoliko ostane do kraja ugovora u Crvenoj zvezdi po broju nastupa mogao da stigne do broja utakmica sa najvećim legendama kluba. 

- Biti u takvom društvu je zaista neverovatno, nikada nisam ni pomislio da ću to nekad uraditi. Čast i privilegija, ovo je moja druga kuća, presrećan sam što mi svi u klubu tako veruju. Sad treba da idemo napred, osvajamo titule i igramo grupne faze evropskih takmičenja. Sve zavisi od zdravlja, nadam se da ću i posle ovog ugovora ostati u Crvenoj zvezdi - izjavio je Borjan posle produženja ugovora.

Kanadski reprezentativac je istakao da bi voleo i posle 2026. godine, ako ga zdravlje posluži, da nastavi da brani za Crvenu zvezdu. On je do sada branio na 231 meču za "crveno-bele", a po potpisu je istakao da se nada polufinalu ili finalu Lige šampiona. 

- Velika čast je produžiti ugovor sa Crvenom zvezdom. Ovo je jedna velika porodica, moja druga kuća. Čast mi je da mogu da budem još četiri godine ovde, a Bože zdravlja i posle toga. Imam još veću želju i ambiciju, ostvarimo još bolje rezultate. Iza nas su titule, rezultati, koeficijent, dve Lige šampiona, tri Lige Evrope. To je zasluga celog kluba, svi zajedno smo doprineli tome. Zvezda raste iz dana u dan, vratili smo je tamo gde joj je mesto. Sada želimo neko polufinale, finale Lige šampiona ili Lige Evrope. Treba verovati u to, ja uvek verujem - podvukao je Borjan. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rale

pre 1 godinu

Ne samo do finala, hoćemo da osvojimo Ligu šampiona.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija