• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2022

16:46

MRKELA POSLE BORJANA ŽELI JOŠ DVA POTPISA! Evo kada će biti miran!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MRKELA POSLE BORJANA ŽELI JOŠ DVA POTPISA! Evo kada će biti miran!

Podeli vest

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je prilikom potpisivanja novog ugovora Milana Borjana poručio da je osnovna snaga Crvene zvezde to što su praktično svi nosioci igre vezani dugogodišnjim ugovorima

Seku Sanogo i Gelor Kanga još uvek nisu potpisali novi ugovor!  Tek kada obojica budu parafirali za Mitra Mrkelu će taj deo posla biti uspešno okončan.

Foto: Starsportphoto

Seku Sanogo

- U pregovorima smo sa Kangom i Sanogom, nadamo se da ćemo ih uspešno završiti. Dva veoma važna igrača za nas, dvojica igrača koji su doprineli uspesima Crvene zvezde. Verujem da ćemo se dogovoriti i da će oni uskoro potpisati dugogodišnje ugovore - rekao je Mrkela.

Foto: Starsportphoto

Gelor Kanga

Direktor srpskog šampiona oduševljen je zbog produžetka saradnje aktuelnog kapitena.

- Velika moja želja i želja svih ljudi u klubu, kao i miliona naših navijača, jeste da Borjan potpiše novi ugovor. Ostavio je veliki trag, uz njega se vezuju najveći klupski rezultati poslednjih godina. Želimo da pokažemo da idemo dalje, više, da želimo da nadmašimo ove rezultae. Borjan zaslužuje da bude još četiri godine u klubu, ali i posle toga. On je jedan od simbola Crvene zvezde i biće u srcu navijača još godinama! Mi smo se trudili, ne samo u ovom prelaznom roku, da budemo sve jači i jači. Važno je da su svi nosioci igre pod dugogodišnjim ugovorima. Osetno smo jači, pojačali smo se na pozijama koje su bile malo slabije. Svima smo stavili do znanja da ispunjavamo svoje obaveze i date reči. Mi smo svake godine bili sve jači i jači, imali sve bolje rezultate. Mislim da će tako biti i u budućnosti- poručio je Mrkela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija