• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.07.2022

13:42

ZVEZDA SE IZVUKLA! Holanđanin tužio crveno-bele, a šampion Srbije u poslednji čas rešio situaciju!

Crvena zvezda

ZVEZDA SE IZVUKLA! Holanđanin tužio crveno-bele, a šampion Srbije u poslednji čas rešio situaciju!

Podeli vest

Šampion Srbije Crvena zvezda, izbegla je potencijalnu kaznu i penale pošto su regulisali dugovanje prema nekadašnjem igraču Radživu Van la Pari

Crvena Zvezda je u ponedeljak rešila sva dugovanja prema Van la Pari, i tako izbegla potencijalnu kaznu FIFA i suspenziju da ne mogu da registruju igrače- zasnaje Telegraf.

Iako je Van la Para je stigao u Zvezdu kao veliko pojačanje, nije se tako pokazao na "Marakani".

Foto: Starsportphoto

 

Za njega je plaćeno milionsko obeštećenje, a dobio je platu od 600.000 evra godišnje, ali se nije proslavio u crveno-belom dresu, pošto je napustio klub posle manje od godinu dana!

Kasnije su usledile u tužbe, ali je Zvezda je reagovala i sprečila da bude sankcionisana! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija