• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2022

20:00

STIGLO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda donela ODLUKU koja će OBRADOVATI navijače!

ATAIMAGES

Crvena zvezda

STIGLO SAOPŠTENJE SA MARAKANE! Zvezda donela ODLUKU koja će OBRADOVATI navijače!

Podeli vest

Crvena zvezda je sjajno otvorila sezonu, u domaćem prvenstvu gol-razlikom 17:1, dok je na evropskoj sceni počišćen Pjunik iz Jermenije

Crveno-beli su slavili u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa 5:0 i jednom nogom zakoračili u plej-of za najelitnije evropsko takmičenje.

Prvak Srbije je do sada prodao blizu sedam hiljada godišnjih ulaznica, pa se na Marakani nadaju da će vrlo brzo oboriti rekord kada su u pitanju godišnje karte (oko 7500).

Rok za kupovinu godišnjih ulaznica je produžen, a Crvena zvezda je još jednom apelovala na navijače da obezbede već sada karte za sve domaće utakmice u ovoj sezoni, kao i one za evropske duele.

Foto: ATAIMAGES

Delije u meču sa Pjunikom

- Budi sezonac, jer će Zvezda sigurno da ti se oduži na terenu. Od Zvezde ćeš dobiti 90 minuta totalnog fudbala, igre na gol više i poteze koji se prepričavaju godinama. Zbog toga, mnogo praktičnije, i finansijski, i emotivno je da jednostavno budete vlasnik sezonske ulaznice. Jer ona ipak označava svojevrsni status, nešto što te čini zvezdašem u potpunom smislu te reči, a ako zaista voliš klub onda nema lepšeg osećaja nego da uživo prisustvuješ bravurama Kataija, Ivanića, Kange, ali i pojačanja Kangve, Bukarija i ostalih koji su pokazali da Crvena zvezda zaista dugo nije bilo ovako moćna. 

Nikom se ne čeka u redu ispred blagajne kada je ovolika vrućina, a svakom se gleda Zvezda, pogotovo u Evropi, i nama je to jasno, a benefit sezonske ulaznice je upravo taj da će ona važiti i za plej-of, nadamo se za Ligu šampiona, kao i to da ćemo kad budemo igrali grupnu fazu evropskog takmičenja, za sezonce napraviti rezervisano mesto na stadionu uz popust na paket karata od čak 30%. Samo kroz ta dva benefita, pored ostalih, vrednost sezonske karte se praktično isplaćuje, pa će za sezonce sve utakmice u prvenstvu biti faktički besplatne uključujući i sve prvenstvene derbi utakmice. A videli ste kako Crvena zvezda igra na Marakani kada je publika tu. Pobeda od 4:0, dva trijumfa od 5:0, i jedna goleada od 6:0, ukupna gol razlika 20:0. Dakle Crvena zvezda na Marakani prosečno postiže po pet golova, čime nijedna ekipa na svetu ne može da se pohvali u ovom trenutku - piše u saopštenju Crvene zvezde, objavljenom na klupskom sajtu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija