• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2022

16:38

OPA, ZVEZDA ČASTI! Delije, gledajte revanš sa Pjunikom na OVAJ način!

ATAIMAGES

Crvena zvezda

OPA, ZVEZDA ČASTI! Delije, gledajte revanš sa Pjunikom na OVAJ način!

Podeli vest

Revanš meč između Pjunika i Crvene zvezde biće odigran u utorak od 19 časova u Jerevanu, a usled nemogućnosti velikog broja navijača da odu u Jermeniju, šampion Srbije je odlučio da nagradi sezonce specijalnim gledanjem utakmice sa zapadne tribine Marakane, iz takozvanog "Kluba šampiona"

Crvena zvezda želi da u utorak uveče napravi veliko zvezdaško druženje i ugosti navijače koji su svojom odanošću prema klubu to najviše zaslužili.

Uz besplatnu hranu i piće (bezalkoholno), prvih 75 sezonaca koji su obnovili svoje karte i koji će biti kontaktirani od strane Servisa za članstvo imaće priliku da gledaju meč iz "Kluba šampiona" koji je smešten na zapadnoj tribini stadiona.

Foto: Starsportphoto©

 

Međutim, to nije sve, s obzirom na to da će se častiti i prvih 50 koji sezonsku ulaznicu obnove u ponedeljak i utorak i oni će karte odmah moći da preuzmu u Servisu za članstvo. 
 
Svako ko bude kontaktiran kao onaj koji je među prvih 75 obnovio i ko bude među prvih 50 u ponedeljak i utorak, dobiće po dve ulaznice, tako da će imati priliku da sa sobom povede još nekog na ovo zvezdaško druženje. 
 
Iz kluba apeluju na navijače da budu uz Zvezdu u svakom trenutku!
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija