• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2022

18:27

ZA RAZLIKU OD MNOGIH IZABRAO JE GRAFIČAR! Eraković je "okolnim" putem stigao do PRVOTIMCA Zvezde!

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZA RAZLIKU OD MNOGIH IZABRAO JE GRAFIČAR! Eraković je "okolnim" putem stigao do PRVOTIMCA Zvezde!

Podeli vest

Telentovani štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković produžio je ugovor sa srpskim šampionom do 2026. godine

Veliki posao završen je danas na Marakani. Crvena zvezda produžila je ugovor sa Strahinjom Erakovićem do 2026. godine i tako poslala jasnu poruku svim zainteresovanim klubovima da mladi štoper, za sada, nije na prodaju. 

Na zvaničnoj konferenciji govorio je Eraković, sportski direktor Mitar Mrkela, ali i predsednik kluba Svetozar Mijailović koji je bio izuzetno zadovoljan zbog činjenice da četvrti put produžava ugovor mladom štoperu. 

- Strahinja je Zvezdino dete! Četvrti put potpisujemo ugovor sa njim, on je zasluženo izborio status prvotimca. Uspeo je da stekne status zvezde u usponu, potvrđuje svoje fudbalsko znanje iz utakmice u utakmicu. Verujem da će ovim potpisom potvrditi sve što je pokazao do sada - rekao je Svetozar Mijailović. 

Foto: fkcrvenazvezda.rs

Predsednik kluba je potom iskoristio priliku da talentovanom štoperu poželi Ligu šampiona u dresu Crvene zvezde. 

- Poželeo bih mu ono što je on sam sebi poželeo, da osvoji duplu krunu i da zaigra u Ligi šampiona, to su osnovne želje. Bitnije od svega ovoga jeste da Zvezda ostvaruje taj neophodni kontinuitet u timu, igrača koji duži vremenski period igraju, a na taj način se stvara kohezija tima, dok se povremeno ubacuju novi igrači radi osveženja. Eraković je izborio status prvotimca, bez obzira što je u ovom periodu nastupao kao mladi igrač, bonus koji je svojim igrama to zaslužio. Verujem da će to biti podstrek svima onima koji su prošli ovaj put kojim je on prošao. Zanimljivo je da kada je bio na kaljenju u Grafičaru i kada se postavilo pitanje da li će da dođe u u prvi tim u trenutku kada je bila upitna minutaža, on se tada opredelio da igra u Grafičaru, za razliku od nekih njegovih kolega koji to nisu shvatili na pravi način. Eraković je znao da u tim godinama treba da igra, a rezultat svega toga je upravo ovo što je postigao - dodao je predsednik crveno-belih. 

Jasno je svima da bi plasman u Ligu šampiona bio od ogromne važnosti za klub, baš kao i šampionska titula budući da će prvak Srbije iduće godine imati direktan plasman među elitu. 

- Želim mu da ostvari cilj i zaigra sa Zvezdom u Ligi šampiona, a to bi i za klub značilo mnogo, jer ovaj nastup u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja bi mnogo doprineo budućem, gde prvak ima šansu da direktno uđe u grupnu fazu Lige šampiona. Ovo bi bila kruna svega toga, verujem i želimo svi da se ta želja ostvari – zaključio je Mijailović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija