• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.08.2022

12:42 >> 12:43

MAKABI NA SKENERU DEJANA STANKOVIĆA! Zvezdin trener o paklu Haife, a pomenuo je OVA IMENA! "Znamo šta nas tamo čeka"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MAKABI NA SKENERU DEJANA STANKOVIĆA! Zvezdin trener o paklu Haife, a pomenuo je OVA IMENA! "Znamo šta nas tamo čeka"!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde udarili su još jednu recku u Superligi Voždovac je ispraćen sa četiri komada u mreži.

Dejan Stanković je već arhivirao meč sa "zmajevima" i okrenuo se novoj, do sada najozbiljnoj evropskoj priči, a ona se zove Makabi Haifa. 

Izraelci su poslednja prepreka crveno-belima na putu do Lige šampiona, a strateg srpskog prvaka bacio se na analizu rivala.

- Znamo da je Makabi ozbiljno organizovana ekipa, i da rade odličan pritisak na polovini protivnika. Koriste domaći teren maksimalno, dobro su organizovani, imaju brzinu i iskustvo. Hrabri su, ne ostaju pozadi jedan na jedan, uvek na svojoj polovini imaju igrača više. Zato imaju momke napred koji rade za dvojicu ili trojicu, videćemo da li će Šeri moći da igra. Nije ga bilo u poslednjoj utakmici, počeo je zagrevanje protiv Apolona, ali nisu hteli da reskiraju. To je igrač vrhunskih kvaliteta -  ističe  Dejan Stanković.

Foto: Starsportphoto©

Radost Bukarija i Kange

Kada su pojednici u pitanju šef struke crveno-belih izdvojio je još dva imena:

- Momak koji igra ispred odbrane sa brojem četiri Ali Mohamed je ključ njihove igre. On im daje ravnotežu, bez greške čita igru, postavljen je u perfekciji u fazi odbrane i u fazi napada. Protok lopte ide preko njega. U oči upada i drugi zadnji vezni sa brojem šest, govorim o Netu Laviju . Radijus kretanja u oba pravca mu je izvanredan. Kada se brane spuste se u 4-1-4-1, ali su dosta organizovani.

Makabi iz Haife je poznat kao klub sa vatrenim navijačima. Protiv Crvene zvezde očekuje se 30.000 bučnih Izraelaca. Ipak, igrači srpskog šampiona imaju iskustva sa usijanom atmosferom na strani. Setimo se samo gostovanja Glazgov Rendžersu prošle sezone.

Foto: Starsportphoto

Dejan Stanković

- Jača atmosfera je na Ajbroksu. Videli smo šta znači pritisak sa tribina. Uspeli smo da damo jedan ili dva gola, promašimo penal, i da se pitamo. Imamo iskusne momke, igrajući pred Marakanom koja se trese smo stekli ozbiljno iskustvo. Svestan sam da će oni tamo biti jači, poslaće ih jače na nas njihovi navijači. Ovde ćemo mi biti jači - kaže Stanković.

Osvrnuo se trener Crvene zvezde i na novi superligaški trijumf. Zvezda je posle ranog vođstva do kraja rutinski završila posao protiv Voždovca.

- Bitno je da se nastavi sa pobedama, da li je ona 1:0, 2:0, 4:0 nije toliko bitno. Kada se igra subota, sreda, subota, napor je dupli. To nisu izgovori, to je jednostavno priroda. Umorniji si nego što si bio. Drago mi je što smo pobedili, trpleli smo u jednom momentu njihov posed, imali par neiznuđenih grešaka... Sve je to fudbal, negde i normalna pojava. Prezadovoljan sam, jer smo nastavili niz trijumfa. To nas hrabri sve zajedno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija