• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2022

15:42

SVE ISPLANIRANO! Ovo su detalji Zvezdinih priprema: NAJJAČE PROVERE u Turskoj i na Kipru

Starsportphoto

Crvena zvezda

SVE ISPLANIRANO! Ovo su detalji Zvezdinih priprema: NAJJAČE PROVERE u Turskoj i na Kipru

Podeli vest

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je raspored pripremnih utakmica pred narednu sezonu.

Nova sezona se polako bliži, a prvi tim crveno belih doživeo je brojne izmene pred takmičarsku sezonu 2022/23 koja zvanično startuje u Beogradu utakmicom sa ekipom MZT-a.

Novi trener Vlada Jovanović sa stručnim štabom koji je tokom leta kompletirao (Marko Simonović, Miodrag Dinić, Branko Jorović, kondicioni trener Vladimir Radonjić...) napravio je plan priprema koji će biti od izuzetne važnosti pred vrlo zahtevnu i napornu sezonu koja očekuje prvi tim KK Crvena zvezda.

Foto: Starsportphoto

Vladimir Jovanović

Poznata je i većina rivala u pripremnom periodu, a najjače provere crveno beli imaće na dva turnira u Turskoj i Kipru.

Prvu proveru tim će imati u Beogradu 6.9 protiv ekipe Dinamika, a već tri dana kasnije sledi meč sa ovogodišnji učesnikom Evrokupa, rumunskim Klužom.

Obe utakmice u Beogradu biće "zatvorenog tipa", a nakon toga slede jake provere na turnirima u Turskoj (Antalija) od 14.9 do 18.9 i tri utakmice koje su planirane na tom turniru (spisak protivnika će biti objavljen naknadno).

Posle toga ekipa se seli u Nikoziju gde će takođe na vrlo jakom turniru odmeriti snage sa ekipama Peristerija i Olimpijakosa.

Spisak pripremnih utakmica pred sezonu 2022-2023:

Beograd: 06.09.2022; Crvena zvezda – Dinamik
Beograd: 09.09.2022; Crvena zvezda – Kluž Napoka

Turnir Antalija: 14.09.2022 – 18.09.2022;

Kipar (Nikozija):

23.09:2022; Crvena zvezda – Peristeri Atina
24.09.2022; Crvena mts – Olimpijakos Pirej

Posle toga sledi povratak u Beograd, a obaveze na "media day"-u Evrolige crveno beli će obaviti 26.9.2022. godine gde će se i zvanično predstaviti javnosti pred početak nove sezone koja startuje utakmicom sa ekipom MZT-a 1.10.2022. godine u hali "Aleksandar Nikolić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija