• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.08.2022

21:13

ZNAMO KOJE NJIHOV NAJOPASNIJI IGRAČ! Aleksandar Pešić:  Želim gol, ali u mislima mi je rezultat!

Printscreen You Tube

Crvena zvezda

ZNAMO KOJE NJIHOV NAJOPASNIJI IGRAČ! Aleksandar Pešić: Želim gol, ali u mislima mi je rezultat!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju prvi meč plej-ofa za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife

Napadač crveno-belih Aleksandar Pešić više puta je igrao protiv tim iz Haife, jer je nekada bio Makabija iz Tel Aviva njihovog najvećeg rivala.

- Imao sam čast, igrao sam u izraelskoj ligi, lepe derbije. Jedan od lepših je ovde, posle našeg. Postigao sam dva gola iz tri meča. Pre svega bih voleo da napravimo što bolji rezultat. Voleo bih da dam gol, ali u mislima mi je da ostvarimo što bolji rezultat. Haifa ima taj kostur ekipe, dodali su dva, tri nova igrača. Po meni je najbolji igrač Dolev Haziza. Promenila se ekipa dosta. Bolji su nego što su bili ranije. Trenutno razmišljam o našoj igri, o tome šta Mister traži od nas. Njima želim sve najbolje - kaže on.

Foto: Printscreen You Tube

Pešić je pružao odlične partije u izraelskom klubu, a ističe de će istio uraditi i u dresu voljenog kluba.

- Naravno da bih voleo da se ponovi, pogotovo jer igram za voljeni klub za koji navijam od malena. Bila bi mi još veća čast da sa Zvezdom napravim rezultat kao što sam napravio sa Makabijem - kaže Pešić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija