• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.08.2022

18:37

SJAJNA VEST ZA STANKOVIĆA! Makabi ima razloga za STRAH pred revanš na Marakani!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

SJAJNA VEST ZA STANKOVIĆA! Makabi ima razloga za STRAH pred revanš na Marakani!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču plej-ofa Lige šampiona od Makabi Haife, pa će na stadionu "Rajko Mitić" juriti plasman u grupnu fazu najelitnijeg takmičenja

Crvena zvezda je imala rezultat u Izraelu, vodila 2:1, a onda dozvolila domaćinu da za 20 minuta postigne dva gola i sa značajnim kapitalom (3:2) dođe na revanš pred Delijama.

Navijače srpskog šampiona zabrinuo je trenutak iz 60. minuta utakmice, kada se Osman Bukari uhvatio za butni mišić i zatražio izmenu, a umesto njega se na terenu našao Stefan Mitrović. Zvezda je tada na terenu ostala bez najvažnijeg napadačkog aduta, a samo minut kasnije Tjaron Šeri je postavio konačan rezultat meča.

Šef struke Crvene zvezde Dejan Stanković izjavio je da će se nakon pregleda u Beogradu biti jasnije stanje povrede Osmana Bukarija, mada se na osnovu izjava koje je sam igrač dao izraelskim medijima moglo zaključiti da ne postoji bojazan da junak iz okršaja sa Pjunikom propusti odlučujući okršaj na stadionu Rajko Mitić.

- Osetio sam mali bol u mišiću, tako da nisam želeo da rizikujem, biću spreman za utakmicu naredne nedelje - rekao je Bukari.

Ovakav epilog neće se svideti treneru Makabija Baraku Bahari, jer su njegovi izabranici bili na velikim mukama svaki put kada je momak iz Gane bio u posedu lopte.

Foto: Starsportphoto©

Osman Bukari

Bukari je bio najbolji pojedinac crveno-belih, pošto je najpre dodao loptu Aleksandru Kataiju u 27. minutu, kada je Zvezdin Magiko udarcem sa ivice šesnaesterca pogodio Aleksandra Pešića, koji je promenio smer i doneo izjednačenje srpskom prvaku.

Samo 13 minuta kasnije, Osman Bukari je bio asistent Geloru Kangi za potpuni rezultatski preokret i vođstvo Stankovićevog tima (2:1).

Na osam mečeva u svim takmičenjima za crveno-bele, pojačanje iz belgijskog Genta postigao je šest golova i tri asistencije. U kvalifikacijama za Ligu šampiona dao je tri gola na isto toliko duela, uz dva dodavanja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija