• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

19:23

GOTOVO JE! Zvezda PRODAJE napadača! Poznato i gde ODLAZI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

GOTOVO JE! Zvezda PRODAJE napadača! Poznato i gde ODLAZI!

Podeli vest

Iako je stigao na Marakanu sa oreolom drugog najefikasnijeg strelca u evropskim ligama, Ohi Omoižuanfo će posle samo šest meseci napustiti Crvenu zvezdu

Norveški napadač nije opravdao očekivanja uprave srpskog šampiona i već je u poodmaklim pregovorima sa Brondijem.

Višestruki prvak Danske spremio je milionsko obeštećenje za Ohija, a njegovom prodajom bi Zvezda mogla dodatno da napuni klupski budžet.

Od početka nove sezone, Ohi je upisao samo jedan nastup i to je odigrao tek 18. minuta u prvenstvenom meču protiv Kolubare, što je bilo i premalo kako bi pokazao šta ume. Istina, Norvežanin je tokom priprema zaradio i povredu zbog koje nije ni odigrao niti jednu utakmicu u Sloveniji, pa nije bio ni spreman za izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

To je na najbolji način iskoristio Milan Pavkov koji je počeo da trese mreže, kao i povratnik u vidu Aleksandra Pešića. I popularni Šilja je odmah nakon što je kročio na teren pokazao pozamašno umeće i golgeterski instinkt golovima protiv Voždovca i Makabi Haife.

Foto: Starsportphoto

Ohi Omoižuanfo

Ohi je u prethodnoj sezoni odigrao 22 utakmice za Crvenu zvezdu i postigao je 11 golova, uz jednu asistenciju, od čega je sigurno među značajnijima gol u Večitom derbiju na Marakani, kada je Zvezda na kraju i slavila sa 2:0.

Pre nego što je stigao na Marakanu, imao je i maestralnu sezonu u Moldeu gde je bio najbolji strelac norveškog šampionata sa 27 golova iz 29 mečeva. S obzirom na to da mu je isticao ugovor, Zvezda ga je dovela bez obeštećenja, pa će njegovom prodajom u Brodnbi dobro zaraditi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija