• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.08.2022

19:37

DELIJE OČIMA NE VERUJU! Nije samo Ohi! Jedan od NAJVEĆIH LJUBIMACA Delija NAPUŠTA Zvezdu! Odmah posle Makabija!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE OČIMA NE VERUJU! Nije samo Ohi! Jedan od NAJVEĆIH LJUBIMACA Delija NAPUŠTA Zvezdu! Odmah posle Makabija!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde narednog utorka igraju revanš meč protiv Makabi Haife, a to bi mogao da bude poslednji duel u crveno-belom dresu za Milana Pavkova

Večiti ljubimac navijača srpskog šampiona, zbog golova Liverpulu, Milanu i još velikog broja koji su armiji Zvezdinih pristalica doneo mnogo radosti, nalazi se pred odlaskom sa Marakane!

Momak iz Begeča je na korak od veoma bogatog transfera u Saudijsku Arabiju, dok bi transfer trebalo da se realizuje odmah posle revanša protiv Makabija!

Ime Milana Pavkova se prethodnih prelaznih rokova pominjalo najčešće kao neko ko će napustiti Crvenu zvezdu, ali svakog puta je ostajao da bude džoker sa klupe, da bi kasnije postajao i prvi izbor u napadu crveno-belih.

Na početku nove sezone priča se ponovila, pošto je strelac istorijskih golova protiv Redsa, predviđen bio da bude rezerva Ohiju, ali sjajne igre na pripremama i u prvenstvu su dovele do toga da se brzo ustali kao startna opcija u navalnom redu.

Foto: Starsportphoto

Milan Pavkov

Ipak, dolazak Aleksandra Pešića je gurnuo Pavkova na klupu, ali je opet uspevao da daje golove kada je bilo potrebno i kada je ulazio na teren, međutim, izgleda da je došlo vreme za rastanak.

Pavkov je blizu od transfera u Saudijsku Arabiju, gde je dobio poprilično unosnu ponudu, od koje će i Zvezda profitirati.

Taj transfer upaliće i "alarm" na Marakani, jer će klub morati da ekspresno reaguje i dovede novog napadača, za šta je šampion Srbije izdvojio neverovatnih 2.500.000 evra. Špic je preko potreban, jer pored odlaska Ohija, Zvezda bi ostala samo sa Aleksandrom Pešićem na poziciji klasičnog golgetera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Ako mene pitate kad već treba neko od napadača da ode bio bi to Pavkov, zaslužio je. Ohi treba da ostane jer je igrač koji zna da se postavi gde treba a zbog povrede izgubio šansu da pokaže šta zna! Treba biti strpljiv i dati mu šansu...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija