• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.08.2022

23:07

(ANKETA) KO JE KRIV ZA ELIMINACIJU ZVEZDE? Crveno-beli ostali BEZ ELITE, koliko mogu u Ligi Evrope!?

Starsportphoto

Crvena zvezda

(ANKETA) KO JE KRIV ZA ELIMINACIJU ZVEZDE? Crveno-beli ostali BEZ ELITE, koliko mogu u Ligi Evrope!?

Podeli vest

Crvena zvezda je remijem protiv Makabi Haife eliminisana iz plej-ofa za Ligu šampiona

Prvak Srbije nije uspeo da eliminiše Makabi Haifu! Iako su imali povoljan rezultat i neophodnih 2:0, izabranici Dejana Stankovića su u finišu prvog poluvremena primili gol, iako je nekoliko sekundi ranije njihov kapiten Milan Borjan odbranio penal Azizi, kojim su Izraelci smanjili na 2:1.

A, potom i autogol Milana Pavkova u samom finišu, posle kojeg Crvena zvezda nije uspela da se domogne trećeg učešća u Ligi šampiona, pa će od naredne sezone igrati u grupnoj fazi Lige Evrope.

I pored eliminacije, klub sa Marakane je ostvario značajan uspeh za ovdašnji fudbal, plasmanom u drugom po rangu UEFA takmičenje, međutim, kao što nije ni prošle sezone uspela protiv Šerifa da stigne do elite, tako je Stankovićeve izabranike ovog puta zaustavio izraelski prvak.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dusan05

pre 1 godinu

Kriva je uprava koja ne moze da obezbedi desnog beka ceo prelazni rok. Stankovic nije trener za Zvezdu, morao je prvo da se slifuje u italijanskoj ligi sa timovima koji su na sredini tabele ili se vore za opstanak. Muslin za trenera!

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ЗАПРАВО ЈЕДИНИ ПРАВИ КРИВАЦ ЈЕ МАКАБИ,БЕЗ ОБЗИРА ШТО СУ НАШИ ИГРАЧИ ИГРАЛИ ОЧАЈНИ,АЛИ ДАЛИ СУ СВЕ ОД СЕБЕ,А ТО ЈЕ БАЈВАЋНИЈЕ

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija