• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

10:51

MREŽE GORE! TVITERAŠI SATIRU PAVKOVA! Ušao je i dao gol! UVEO ZVEZDU U LIGU EVROPE... Brzo su zaboravili kako je UNIŠTIO LIVERPUL! (FOTO)

Pedja Milosavljević

Crvena zvezda

MREŽE GORE! TVITERAŠI SATIRU PAVKOVA! Ušao je i dao gol! UVEO ZVEZDU U LIGU EVROPE... Brzo su zaboravili kako je UNIŠTIO LIVERPUL! (FOTO)

Podeli vest

U sportu i fudbalu je tako... Od tragičara do junaka tanka je nit. Milan Pavkov, napadač Crvene zvezde je poslednji koji je to osetio na svojoj koži.

Njegovim autogolom u 90. minutu crveno-beli nisu uspeli da stignu do Grupne faze Lige šampiona. Događa se i najvećima.

Foto: printscreen Twitter

Miljenik Zvezdinik navijača, u sekundi je postao tragičar neviđenih razmera. Momak iz Begeča je u suzama napustio teren Marakane, a takozvani navijači iz fotelje, isterorisali su tastaturu i odmah krenuli sa ismevanjem Pavkova. 

Foto: printscreen Twitter

Provokativni i malciozni komentari su pljuštali. Navijači ko navijači, bezo su zaboravili dva komada protiv Liverpula i još bezbroj golova koji su Zvezdaše bacali u trans.

Foto: printscreen Twitter

Međutim, tako je to u Zvezdi. Teret slave je pretežak, a na društvenim mrežama svakome je dopušteno da kaže što misli.

Foto: printscreen Twitter

Na kraju, Milan Pavkov svakako nije zaslužio da se na ovakav način oprosti od crveno-belog dresa, ukoliko pređe (a tvrdi se da je sve gotovo) u klub Al Fejha iz Saudijske Arabije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 1 godinu

TAKO MOGU DA PIŠU SAMO DEBILI IZ FOTELJE ČIJI ĆE MIŠIĆI ZBOG TOGA DA ATROFIRAJU JER SE NIKAD NISU BAVILI SPORTOM I NE ZNAJU DA SE OVAKVI PEHOVI ČESTO DEŠAVAJU.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

СР.ЊА СЕ ДОГАЂАЈУ.није поблем што дегенерици ,који се у спорт разумију к'о ''марица у криви к....'',барљезгају по твитеру него што ће 10 пута гори бити ''пискарала'' из спорта мкоји замичљају да су РИП КИРБИ ,а у фудбал се разумију исто као и ови твитераши

goran

pre 1 godinu

neko je morao da mu kaze da se ne vraca vec da ceka loptu na centru. On je sigurno hteo najbolje za ekipu. Ziv bio Milane.

Atlija Milorad

pre 1 godinu

Nije covjek kriv , imao je peh mani sta budale i bolesnici misle

alekmaric93

pre 1 godinu

Kao sto rece Jokic a mnogi su se nasli uvredjeni zbog njegove izjave: "Ne volimo mi sport, ne volimo mi kosarku, mi volimo da pobedjujemo". Moze se reci da je prosla ekipa koja je malo vise zasluzila i to je to. Nekad samo bili slabiji pa smo prosli, nekad smo bili bolji pa nismo, prosto to je sport. Razumem ljude vole Zvezdu i vode se emocijama ali nema potrebe za dramatizovanjem, idemo dalje. Realno gledano Liga Evrope je po nasoj meri gde mozemo igrati ravnopravno sa skoro svakom ekipom jel realno ne treba biti u zabludi da smo trenutno na nivou Bajerna, Reala, Mancester Sitija, PSZ-a... Zao mi je i Pavkova dobar je covek. Podrska za klub UVEK.

Car

pre 1 godinu

Jes ga zabio majstorski. Svaka mu cast. Pravi golgeter.

Boki

pre 1 godinu

Nije kriv Pavkov kriv je trener koji je podcenio protivnika! Još u Izrael je trebalo rešiti pitanje pobednika ali ta "pusta" kondicija uvek zakaže kad je najpotrebnije. Imam osećaj da je jedan igrač Makabi a više trčao nego ceo Zvezdin tim i zato je Zvezdi potreban nov kondicioni trener ili da se od sledeće sezone pravi tim od trkača koji mogu svih 90 min da trče i muče protivnika kao što je Makabi nas....

Boki

pre 1 godinu

Ako razmišljamo kako treba shvatili bismo da je LE mnogo bolja varijanta jer imamo više šanse da osvajamo bodove za 11 mesto koje vodi direktno u LŠ a u prvenstvo već dosta bežimo... Ali i dalje mislim da niko ne sme da podcenjuje protivnika i kondicija mora da se popravi na mnogo viši nivo... Takvu Zvezdu želim...

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija