• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2022

15:08

DELIJE UJEDINJENE! Borjan, Kanga i Pavkov su NAŠI JUNACI!

Starsportphoto

Crvena zvezda

DELIJE UJEDINJENE! Borjan, Kanga i Pavkov su NAŠI JUNACI!

Podeli vest

Navijači Crvene zvezde pozvali su danas sve zvezdaše da podrže ekipu trenera Dejana Stankovića posle eliminacije u plej-ofu za plasman u Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife

Prvak Srbije posle poraza u Izraelu (3:2), u Beogradu je odigrao nerešeno (2:2), pa će evropsku jesen nastaviti u grupnoj fazi Ligi Evrope.

- Zvezdaši, Delije... Nema ko nije tužan zbog utakmice sa Makabijem, ali to je fudbal. Kada smo igrali sa mnogo jačima, prolazili smo na sreću. Danas, kada verovatno imamo bolji tim, nismo uspeli na papiru slabijeg protivnika da savladamo. Naši igrači zaslužuju ogromnu podršku na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem. Milan Borjan, Milan Pavkov, Kanga..i svi drugi su naši junaci - poručile su, između ostalog, Delije u saopštenju.

Foto: Starsportphoto

Naredni meč crveno-beli igraju 27. avgusta (20.30) protiv Javora u osmom kolu Superlige.

- Idemo u Ligu Evrope da pokažemo šta znamo, idemo po još jednu duplu krunu. Još jači da budemo na tribinama nego da smo ušli u Ligu šampiona. Sada je potrebna zvezdaška reakcija. Zvezda - Javor, subota 20.30 - jedino mesto za svakog pravog zvezdaša - zaključuje se u objavi navijača Crvene zvezde.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija