• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.09.2022

21:45

MOŽE LI NEKO DA NASLEDI DŽAJU? Ovo je bio ODGOVOR Zvezdine legende! (VIDEO)

Informer

Crvena zvezda

MOŽE LI NEKO DA NASLEDI DŽAJU? Ovo je bio ODGOVOR Zvezdine legende! (VIDEO)

Podeli vest

Legenda Crvene zvezde proslavila je jubilej šest decenija od dolaska na Marakanu, povodom toga održana je svečanost u Narodnom pozorištu

Nije krio oduševljenje Dragan Džajić posle spektakularne svečanosti u Narodnom pozorištu, gde je obeležio šest decenija od dolaska na najveći srpski stadion.

U moru pisama i čestitki koje je dobio, Džaja je na svečanosti odlučio da i sam napiše jedno, koje je pročitao pred okupljenima, da bi nešto kasnije otkrio šta bi voleo da se dogodi u budućnosti:

- Ja sam to rekao, u ovom trenutkuimam želju da živim što duže i ako mogu da doprinesem na bilo koji način da Crvena zvezda osvaja trofeje, puno radosti. To je dug period od 30 godina, od 1960. moglo bi mnogo toga da se kaže, ali sa veoma zadovoljan sa svim ovim što sam večeras video. Ja sam veoma zadovoljan što je tako, voleo bih da prisustvujem sledećim utakmicama, možda podelim neki savet, uvek to mogu, nastaviću dalje - rekao je Dragan Džajić.

Foto: Informer

Dragan Džajić

Na pitanje da li očekuje od mališana u Srbiji neko krene njegovim stopama, odgovorio je:

- Sigurno će biti dobrihi igrača - istakao je Džajić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija