• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.09.2022

22:41

(ANKETA) NEMOĆ ZVEZDE NA MARAKANI! Može li šampion Srbije posle ovakve igre da se nada uspehu protiv Monaka?

Starsportphoto©

Crvena zvezda

(ANKETA) NEMOĆ ZVEZDE NA MARAKANI! Može li šampion Srbije posle ovakve igre da se nada uspehu protiv Monaka?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde u okviru 10. kola Superlige Srbije remizirali su portiv ekipe TSC iz Bačke Topole - 1:1

Imali smo priliku da vidimo fizičke padove Crvene zvezde u dva druga poluvremena protiv Makabija, a onda i ozbiljan gubitak snage, koncentracije i koncepcije igre u 168. večitom derbiju!

Večeras protiv TSC-a iz Bačke Topole na stadionu Rajko Mitić viđena je bleda partija izabranika Miloša Milojevića i nema sumnje da ga čeka težak posao da psihički i fizički spremi igrače za meč koji ih očekuje u četvrtak protiv Monaka!

Anketa

Crvena zvezda je slično kao i u večitom derbiju, ali i većini utakmica u dosadašnjem toku sezone, diktirala tempo u prvih pola sata utakmice, a onda je polako počela da pada...

Večerašnja igra mnogima ne uliva nadu, a ostaje da se vidi hoće li Zvezda zaigrati kako može i ume i doneti novu radost navijačima!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

СТАНКОВИЋ ЈЕ ОСТАВО КРШ ОД ЕКИПЕ,А ДОСОЛИЛИ СУ ЈЕ ТЕРЗИЋ И МРКЕЛА,ОТЕРАВШИ ОХИЈА И НЕ ДОВОДЕЋИ БЕКОВЕ.ЗАДЊИХ ПОЛА САТА ОНИ СЕ БРАЕ ИЗ СВОГ 16ТЕРЦА,ЈЕР АШИ БЕКОВИ НЕМОГУ ДА ИХ ИЗВУКУ НА КРИЛА,ЈЕР ЕЗНАЈУ ЦЕНТРИРАТИ.КАНГА И КАНГВА ИГРАЈУ ИЗМЕЂУ ДВЕ АУТ ЛИНИЈР.НИКО ИМ НИЈЕ ОБЈАСНИО ДА СЕ ИГРА ИЗМЕЂУ 2 ШЕСНАЕСТЕРЦА !!!КОНДИЦИЈА НУЛА,УИГРАНОСТ НУЛА.ПЕШИЋ ДУПЛА УЛА .ИЈЕ СЕ САСТАО СА ЛОПТОМ 80 МИНУТА.ГОЕИИ ЕАКОВИЋ?ПА ОЉЕ ДА ИГРАМО СА 9 ИГРАЧА,БЕЗ ЊИХ ДВОЈИЦЕ.ОАЈМАЛИ ГРУЗИН ИМАО ЈЕ ПЕХ ДА ПОСЛЕ ГУБИТКА ЛОПТЕ ПРИМИМО ГОЛ.ЕРАКОВИЋ ЈЕ ИМАО 4 ТАКО ИЗГУБЉЕНЕ ЛОПТЕ А АШОЈ ПОЛОВИНИ .СВЕ У СВЕМУ СТРАШНИ СУД.НЕМИСЛИМ НА ФРАНЦУТЗЕ ЕГО НА НАШУ ЛИГУ !!!У СРЕДУ СВЕ ИСПОД ПРИМЉЕНИХ 5 КОМАДА ДОБРО ЈЕ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija