• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2022

11:01

POZNATI ZVEZDAŠI ISKRENI POSLE PORAZA! Kanga je kriv! Sram bilo navijače koji su zviždali! Da su ovako igrali protiv Makabija...

printscreen

Crvena zvezda

POZNATI ZVEZDAŠI ISKRENI POSLE PORAZA! Kanga je kriv! Sram bilo navijače koji su zviždali! Da su ovako igrali protiv Makabija...

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Monaka rezultatom 1:0 na domaćem terenu u prvom kolu Lige Evrope, a navijači crveno-belih žale zbog poraza za koji smatraju da šampion Srbije nije zaslužio

Opšte je mišljenje da crveno-beli po svemu prikazanom nisu zaslužili da izgube od francuskog predstavnika. Igrači su bili ogorčeni na suđenje, nije sreća bila saveznik šampiona Srbije, a brojni navijači ne mogu da prežale što njihovi ljubimci nisu izvuklu makar remi.

Mnoge poznate ličnosti pratile su ovaj susret u Ljutice Bogdana, a neki od bivših igrača, ali i estradnih umetnika izneli su svoje viđenje nakon njega za Sportski žurnal. 

Foto: Starsportphoto

 

Legendarni as Zvezde, Svetislav Karasi, bio je razočaran porazom, a okrivio je Kangu kao najzaslužnijeg.

- Zvezda je igrala ispod mogućnosti. Sudija je "navukao" dva penala, pa jedan ispravio, ali nije tražio VAR kod najčistijeg penala za nas! Ko zna šta bi bilo da je dosuđen, dal bismo gol...Ima mnogo problema u igri Zvezde koje treba ispravljati, a mora i da poboljša kondiciju. Kanga ne daje uopšte loptu najboljem i najbržem navalnom igraču Bukariju! Jedan je od najvećih krivaca za sve što se dešava i što gubimo mečeve, a to ne sme niko da kaže! Niko Kangu ne pomije! Trebalo bi skrenuti plažnju, čekaj, nisi ti taj čovek koji treba da vodi Zvezdu! Dobio je takvu ulogu i čovek je koristi - poručio je Karasi.

Aca Lukas, estradni umetnik, pružao je podršku voljenom klubu na "Marakani".

- Šteta! Trebali smo da pobedimo sa 1:0 ili 2:0! Bili smo bolji. Očigledno, drugi penal je bio suđen da nam se ukradu dva ili tri minuta do kraja meča. Zadovoljan sam igrom, a ovo je nesreća. Uvek sam protiv zvižduka našim igračima, to su budale koje im zvižde, kakvi god da su bili - jasan je Lukas.

Foto: Starsportphoto

 

Proslavljeni trener Milovan Rajevac, nema dileme šta je presudilo meč.

- Odlučio je penal! Šteta, imali smo šanse! Vidi se da padamo drugo poluvreme. Igrači su dali sve od sebe, Zvezda mora da digne glavu i ide dalje i zaboravi ovaj meč. Žao mi je gledalaca, da je barem bio remi... U najbitnije dve utakmice u sezoni penali su bili protiv nas.

Dragiša Binić, nekadašnji fudbaler crveno-belih bio je zadovoljan nakon meča.

- Bolja utakmica od svih poslednjih u Evropi. Bolja igra, više su imali želje i voljnog momenta. Da smo igrali ovako protiv Makabija, ne bismo ispali. Sumnjivi su mi penali. Nije mi jasno zašto nisu izvršili veći pritisak kod prvog penala! On je najmanje penal, a okrenuo je rezultat i doneo pobedu Monaku. Trebalo je šutnuti loptu u aut i tražiti da se pogleda, a nekorektan je potez VAR sobe da tako reaguje. Imali smo šanse da pobedimo...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

Terzica u ćorku i onda ce zvezdi da svane. Ata bi od najava da nisu nikad jaci, dosla najbolja pojacanja. A u evropi gore nego prosle godine. Da nije domace lige, koja je namestena nikad nista nebi osvojili.... zalosno. Opet kazem ugledajte se na dinamo, radite i cutite. Vracate igrace koji ni da su valjali nebi otisli vec jednom. Igra ocaj, rezultati truba najveca.

AS

pre 1 godinu

JA SAM ODUVEK GOVORIO DA JE KANGA DOBAR ALI DA MNOGO USPORAVA IGRU. SVAKU LOPTU KOJU DOBIJE ON STANE, GRADI JE I OKREĆE PREMA NAZAD UMESTO DA JE POVUČE I BRZO PROIGRA PAS PREMA NAPRED U BRZ NAPAD.

vasilije

pre 1 godinu

Kada su vratili kangu rekso sam da je promasaj. Stankovic je glavni krivac. Unistio je igru zvezde a dovodio igrace za njegovu igru. Partizan dovede gomesa pa mu odu dva jaka igraca a oni dovedu ovog sto sinoc dade 2gola. Stankovic ja uvrzdinu igru utopio u talijanski fudbal (muskl treby ds rodi bebu) dabi neko uputio sut u okvir gola. Kada bi nikolic pa cak deca nikola szankovic radulovic itd dobili tu slobodu nasa igra bi se bitno podigls i bilo bi golova. Bukari smeta toj neotesanoj spodobi jer ga treba uposljavati a on naucio da lipa po lopti pa pogodi ponekad i on veliki igrac. Otreznite se i kangu odmah izbaciti iz18 ili koliko vec sada sedi ny klupi. 5 do 7 igraca nema mesta j jednoj zvezdi sa njenom igrom. To smo svi videli osim onoga ko je to m o r a o da vidi. Napred Zvezda ali ovako dalje neide. 5 timova ove slabe lige trenutno ima svoju igru i bolji su od Zvezde. TO JE I S T I N A.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija