• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.09.2022

18:42

MILOJEVIĆ PRED NAPREDAK! O povredi Pešića, najvećoj Zvezdinoj GLAVOBOLJI! Evo kakva je situacija sa Katijem i šta je sa Motikom?

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ PRED NAPREDAK! O povredi Pešića, najvećoj Zvezdinoj GLAVOBOLJI! Evo kakva je situacija sa Katijem i šta je sa Motikom?

Podeli vest

Crvena zvezda u 12. kolu Superlige Srbije dočekuju Napredak iz Kruševca na stadionu "Rajko Mitić"

Najveću glavobolju srpskom šampionu predstavlja trener Čarapana Dušan Đorđević, stručnjak koji je prošle sezone protiv Zvezde upisao čak pet bodova!

- Radi se o kvalitetnom treneru koji je Zvezdi pravio probleme, znam ga i iz svog ličnog iskustva. Upoznati smo sa njegovom filozofijom i da je Napredak organizovana ekipa, tako da je na nama da dobrom i brzom igrom razbijemo tu koncepciju i uđemo u utakmicu dobro, agresivno i sa željom da dobijemo ono što hoćemo - rekao je trener crveno-belih Miloš Milojević.

Šef struke branioca titule osvrnuo se na igru iz Turske, u kojoj Zvezda nije ličila na sebe.

- Ekipa je u dobrom stanju, naravno da tim koji je navikao da pobeđuje konstantno poljulja svaki lošiji rezultat. Treba nam iz utakmice u utakmicu da se podižemo, ali i nivo forme i rezultate. To je uloga trenera, da kada ne ide dobro ekipu podigne. Na meni je da zajedno sa momcima ispravim te stvari. Ne bih se vraćao na to što je bilo, radi se o Evropi, o tome ćemo pričati kad bude došlo vreme za Evropu. Mislim da smo u prvenstvu i protiv Novog Pazara pokazali karakter i protiv TSC jako dobru igru, koja nažalost nije krunisana. Ubeđen sam da ćemo iz utakmice u utakmicu rasti.

Osvrnuo se trener kluba sa Marakane i na pojedince. Najpre je obrazložio odluku da Aleksandar Katai ostane na klupi protiv turskog šampiona i šansu dobije u nastavku.

- Katai je ogroman profesionalac, tako da nikakvih problema nije bilo. Imam praksu da sa igračima razgovaram i oni znaju kad igraju i kad ne igraju zašto ne igraju. On je naš glavni igrač, tako da ne postoji ni trunka sujete kod njega. Katai je tu za kolektiv, spreman je da igra kad i koliko mu mi kažemo. Želimo da on igra stalno i na svom nivou, na njega računamo i sutra. Što se tiče pitanja da li je bitno da postigne gol, mislim da je pre svega najvažnije da ekipa pobedi, a ko će postići gol, to je najmanje bitno.

Foto: Starsportphoto

trener Zvezde Miloš Milojević

Najavio je mogućnost da bi Veljko Nikolić, strelac gola na stadionu "Šenol Guneš" mogao da bude starter sa Kruševljanima.

- Naravno da bi Nikolić mogao, znamo koji kvalitet ima i nadamo se da će nastaviti u istom ritmu kao što je to bilo u prethodnih nekoliko utakmica.

Povreda Aleksandra Pešića nametnula je pitanje ko će protiv Napretka predvoditi napad Zvezde.

- Aleksandar Pešić - kategoričan je bio Milojević.

Mladi Nemanja Motika i dalje čeka prve minute u novoj sezoni.

- Status Motike je isti kao i svih ostalih igrača na toj poziciji, tu je najveća konkurencija. Mislim da postoji veliki potencijal kod njega, velika želja. Da li je ova utakmica prava za njega ili nije, to ćemo videti, ali svakako da računamo na Motiku i imamo ga u planovima.

Na pitanje da li će dve nedelje bez utakmica biti dovoljno da se ekipa vrati na pobednički kolosek, odgovorio je sledeće:

- Mislim da to moramo da uradimo sutra, a svakako da će nam dve nedelje treninga pomoći da budemo još bolji.

Foto: Starsportphoto

povreda Aleksandra Pešića nije ozbiljnije prirode

Šef struke Crvene zvezde i dalje veruje da će klub iz Ljutice Bogdana dočekati evropsko proleće.

- Optimista sam, ali ćemo o Evropi govoriti kada budemo igrali evropsku utakmicu, sada nas očekuje utakmica protiv Napretka, fokusirani smo na taj meč i maksimalno smo ozbiljni u pripremi utakmice. Moramo da pokažemo odnos koji je na nivou onog koji je bio protiv Monaka ili bolji, to je jedino što želim, a znamo da imamo kvalitet da pobedimo bilo kog protivnika - istakao je trener srpskog šampiona Miloš Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEBOJŠA

pre 1 godinu

СТАВИ МАЛОГ МИЈАТОВИЋА УМЕСТО ПОВРЕЂЕНОГ ШИЉЕ И НЕЋЕШ ПОГРЕШИТИ

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija