• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.09.2022

19:33

ZNAM DA MOŽEMO BOLJE!  Miloš Milojević: Svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ZNAM DA MOŽEMO BOLJE! Miloš Milojević: Svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Napredak rezultatom 1:0 u okviru 12. kola Superlige

Utiske posle meča je podelio strateg crveno-belih Miloš Milojević.

- Već treća ili četvrta utakmica u kojoj imamo ogroman broj šuteva, veliki broj njih završi u okviru gola, ali nam fali realizacija i to je nešto s čim treba da se pozabavimo. Dobra i odnos u smislu dolazaka u zadnju trećinu, međutim, imali smo protivnika koji je došao da se brani. To je legitimno, ali ne podiže nivo srpskog fudbala. Nije nam lako, svakog moramo da pobedimo, a svi protiv nas igraju i sa više od maksimuma, ali za to treba da se spremimo. Zadovoljan sam što smo pobedili, ali znam da možemo bolje - počeo je Milojević.
 
Delije je obradovao oporavak Ivanić i njegova dobra partija u drugom poluvremenu.

 
- Čekali smo da vidimo kad i koliko, da ne ugrozimo nastavak, ali je dobro odigrao i s njim u veznom redu je to druga dimenzija. Naravno i igrači koji su igrali pre Ivanića su dali doprinos, ali rutina koju ima sa Kataijem i Rodićem nam donosi prevagu na tom delu terena.
 
Sledi reprezentativna pauza, a naredna utakmica Crvene zvezde zakazana je za 1. oktobar kada Zvezda gostuju Mladosti u Lučanima.
 
- Sa psihološkog aspekta i sa strane trenažnog procesa će nam značiti, jer ćemo imati vremena da se dodatno "napunimo", s obzirom na to da nas čeka paklenih mesec i po dana i 13 utakmica. Moramo to da dočekamo maksimalno fokusirani i spremni, te da svaku od tih utakmica pobedimo - podvukao je Milojević.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Vidimo nismo ćoravi, uprava da ispravi grešku i vrati Ohija ili neka odreši jesu za rasnog strelca inače nećemo gledati "najavljeni film direktan ulaz Zvezde u LŠ" Sve ovo mi mnogo smrdi kao da se namerno gubi 11-a pozicija a vrlo moguće i titula u prvenstvu!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija