• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2022

18:57

DEBAKL I NEZAPAMĆENA BLAMAŽA! Olimpijakos PONIZIO Zvezdu na Kipru! (VIDEO)

kkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

DEBAKL I NEZAPAMĆENA BLAMAŽA! Olimpijakos PONIZIO Zvezdu na Kipru! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaši Olimpijakosa savladali su Crvenu zvezdu na turniru u Kipru sa 94:55

Nakon nekoliko vezanih pobeda stigao je debakl za Crvenu zvezdu. Izabranici Vladimira Jovanovića, iako je reč o pripremnom meču, doživeli su tešku blamažu na turniru u Kipru pošto su poraženi od bratskog kluba sa 94:55. 

Crveno-beli su bili konkurentni samo u drugoj četvrtini koju su dobili sa 24:23, dok su ostatak meča bili u užasnom ritmu. Olimpijakos je briljirao u odbranu, a iz toga došao je i sjajan napad. Prednjačili su Vokap i Kostas Slukas. 

 

 

Posebno loše je Zvezda igrala u drugom poluvremenu. Crveno-beli su zaostali 15 razlike samo u trećoj deonici, a ništa bolje nije bilo ni u poslednjem periodu. Olimpijakos je do nogu potukao crveno-bele koji su bili potpuno bezidejni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Dobro da se debakl desio sada. Zvezda mora da nađe kombo beka šutera koji igra za tim i još jednog centra inače desiće se nešto što niko ne želi a to je još jedan ekstra bolni debakl od Partizan

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija