• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.10.2022

14:43

MILOJEVIĆ: Neprijatno je što je Mladost promenila trenera!

Starsportphoto

Crvena zvezda

MILOJEVIĆ: Neprijatno je što je Mladost promenila trenera!

Podeli vest

Posebna motivacija neće biti potrebna, očekujm od rivala da pokuša da uradi sve što može da nas pobedi, ali sve zavisi od nas samih - rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Miloš Milojević uoči utakmice protiv ekipe Mladost GAT.

Zvezda u nedelju od 17 sati u 13. kolu Superlige gostuje Novosađanima.

- Posebna motivacija protiv Mladosti neće biti potrebna, a očekujem meč gde će pokušati da urade sve što je u njihovoj moći da nas pobede. Međutim, više sve zavisi od nas samih. Ako podižemo nivo igre i koristimo šanse u pravom trenutku mislim da će biti lakše. Poštujemo protivnika u pripremi utakmice. Promenili su trenera što može da bude malo “neprijatno” kada igrate prvi put, ne znamo tačno kako će igrati. Imamo indicije kako su igrali kada je bio sa ekipom. To je nešto na šta se fokusiramo kod njih, ali 95 posto se fokusiramo na to da stvari radimo bolje, koje pokušavamo da radimo, da to postanu automatizmi. Na dobrom smo putu, naravno to nekada izgleda bolje, nekad gore. Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak- izjavio je Milojević za klupski sajt.

Foto: Starsportphoto©

 



Na dobrom smo putu, naravno to nekada izgleda bolje, nekad gore, dodao je on.

- Nekada idemo dva koraka napred, nekad nazad, ali mislim da postoji dosta prostora za napredak- poručio je Milojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija