• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.10.2022

18:59

(ANKETA) Može li Zvezda sa OVAKVOM igrom da upiše PRVENAC u Evropi?

FK Crvena zvezda

Crvena zvezda

(ANKETA) Može li Zvezda sa OVAKVOM igrom da upiše PRVENAC u Evropi?

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mladost GAT u Novom Sadu i napravili korak bliže ka odbrani superligaškog trona

Crveno-beli su do novog prvenstvenog trijumfa stigli prilično lako, obzirom da su na početku meča i promašili penal.

Ipak, ono što nije uspelo Aleksandru Pešiću u petom minutu, ispravio je u samom finišu Gelor Kanga, koji je sa bele tačke potvrdio pobedu Milojevićevog tima.

Zvezdu je do devetog prvenstvenog uspeha vodio dvostruki strelac Mirko Ivanić, koga je u nastavku ispratio asistent i strelac drugog gola Aleksandar Katai.

Izabranici Miloša Milojevića su na najbolji način napravili uvertiru pred dolazak Ferencvaroša u 3. kolu Lige Evrope. Duel srpskog i mađarskog prvaka, mogao bi da bude presudan za tim sa Marakane, koji je u prethodna dva meča poražen od Monaka i Trabzona u Turskoj.

Anketa

Sudeći po prikazanoj igri, možda je došlo vreme za prvenac Crvene zvezde na evropskoj sceni ove sezone.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Boki

pre 1 godinu

Zvezda i Proleter nebo i zemlja a Zvezda pobedila sa 4 razlike. Igru koju je pokazala nije uopšte onakva kakva treba da bude da bi se pobedili Mađari, mora to mnogo, mnogo bolje!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija