• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2022

16:45 >> 20:42

ZVEZDA DEMOLIRALA FERENCVAROŠ! Crveno-beli POKEROM dokazali da pripadaju EVROPSKOJ ELITI, OVO JE BILA NOĆ GELORA KANGE!

FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Crvena zvezda

ZVEZDA DEMOLIRALA FERENCVAROŠ! Crveno-beli POKEROM dokazali da pripadaju EVROPSKOJ ELITI, OVO JE BILA NOĆ GELORA KANGE!

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde rezultatom 4:1 pobedili su Ferencvaroš na domaćem terenu u meču tećeg kola Lige Evrope

Bila je totalna dominacija Crvene zvezde, crveno-beli su od starta uhvatili zaleti i pokazali ko će biti gazda na terenu.

Ozbiljnu šansu je imao Pešić u 16. minuta kada je šutirao pored gola iz okreta, a zatim je četiri minuta kasnije Katai prosledio loptu Rodiću, ali on se nije najbolje snašao.

U 25. minutu Gobeljić je uputio centaršut, a zatim je je Ivanić igrao glavom, lopta je udarila protivničkog igrača u ruku, i sudija posle VAR provere pokazao na belu tačku. 

Odgovornosti se prihvatio Gelor Kanga i preciznim šutem je obradova vatrene pristalice crveno-belog kluba.

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Drugi pogodak je pao u 35. minutu. Sjajno se snašao novopečeni reprezentativac Srbije Stefan Mitrović, prvi je došao do lopte u šesnastercu  i poslao loptu u gol Ferencvaroša.

Ofanzivnim tempom je Zvezda krenula i u drugom poluvremenu, a to se isplatilo već u 49. minutu meča, kada je Gobeljić prograo Kataija, a iskusni ofanzivac Crvene zvezde je pogodio za 3:0.

Nakon toga, malo prostora na terenu su dobili igrači Ferencvaroša, ali nisu uspeli da iskoriste nijednu od tri šanse koje su imali.

Nakon toga, usledio je sigurno potez utakmice. Ivanić je  u 60. minutu asisitirao Kange, a ovaj je iz ugla sa jedno dvadesetak metara uputio neodbranjiv projektil.

Foto: FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC/

Spustili su ritam nakon toga igrači  Crvene zvezde, a devet minuta kasnije  Zakarijus je ublažio prednost Crvene zvezde.

Do kraja utakmice nije bilo mnogo konretnih šansi, a crveno-beli su u velikom stilu osvojili tri boda i ostvarili prvu pobedu u Ligi Evrope.

Crvena zvezda- Ferencvaroš 4:1 

Golovi: Kanga (27, 60), Mitrović (35), Katai (49) - Zakarijus (71)

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Eraković, Dragović(Od. 72. Nikolić), Rodić, Sanogo(Od 62. Srnić), Kanga (Od 78. Mustafa), Mitrović(Od 62. Pankov), Ivanić, Katai(Od 72. Motika), Pešić

Ferencvaroš:  Dibuš, Vingo, Knoster, S. Maje, Botka, Lajduni, Bešić, Zaharlasen, Traore, Tokmak, Boli

KRAJ UTAKMICE

88. minut - Maje pogađa prečku

84. minut - Dosta sporiji ritam na terenu sada

78. minut - Žuti karton za Knostera zbog igranja rukom

71. minut - Ferencvaroš smanjuje ubedljivu prednost Crvene zvezde.Lošu reakciju Erakovića i Pankova, iskorstio je Zakarijus!

60. minut - BRILJANTNO! Još jedan evro gol Zvezde! Ovako nešto se retko viđa. Fenomenalan šut Gelora Kange iz ugla, ovkav udarac  se retko viđa 

58. minut - Zvezda je malo usporila, Ferencvaroš je imao tri šanse, ali bez uspeha

49. minut - GOOOOOL! Sjajna akcija Zvezde! Gobeljić je odlično asistirao Kataiju, a onda bomba! Zvezda dominira

46. minut - POČELO JE DRUGO POLUVREME!

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - Pao je Katai blizu šesaesterca, dobio je udarac u lice, ipak sudija je odlučio da nije prekršaj!

42. minut - Opasna šansa za Ferencvarošu, ipak šut Lajdumija je otišao preko gola

35.minut - NOVI GOOOOL! STEFAN MITROVIĆ POGAĐA ZA 2:0! Sjajno se snašao naš reprezentaviac, brzo je došao do lopte i poslao je u goool!

33. minut - OZBILJNA ŠANSA! Katai je poslao loptu za Dragovića, ali ovaj je prejako zahvatio loptu

31. minut - Novi napad Ferencvaroša, ipak dobra intervencija defanzivaca Ferencvaroša!

27. minut - GOOOOOOL! Kanga je bio precizan sa bele tačke!

25. minut -  PENAL! Gobeljić je uputio centaršut, a zatim je je Ivanić igrao glavom, lopta je udarila protivničkog igrača u ruku, i sudija posle VAR provere pokazao na belu tačku

23. minut - Pada Gobeljić na zemlju zbog udarcu u glavu

21. minut - Kontra napad Ferencvaroša. Nguen je pokušao, ali sjajno je odbranio Borjan

20. minut - NOVA ŠANSA! Katai šalje loptu do Rodić a on je prosluđeje u sredini, ali brži je bio Dibuš

Foto: Starsportphoto

16. minut - ODLIČNA ŠANSA ZA CRVENU ZVEZDU! Pokušao je Pešić iz okreta, lopta je otišla pored gola

14. minut  - Mnogo prostora igrači Crvene zvezde su osavili Bešiću, ipak njegov šut je otišao pored gola.

9. minut - Lopta je stigla do Marka Gobeljića, ipak njegov šut je odbranio Dibuš

5. minut - OFANZIVNA ZVEZDA NA POČETKU! Konstanta incijativa crveno-belih

3. minut - PRVI KORNER ZA CRVENU ZVEZDU! Ipak, nisu se najbolji snašli fudbaleri crveno-belih

1. minut - Utakmica je počela

18.40 - Ogroman broj mađarskih navijača

17.40 - Stigao je Dragan Džajić

16.50 -  Ultrasi Ferencvaroša stigli u Beogad

16.45 - Dobrodošli na naš blog posvećen utakmici Crvene zvezde i Monaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NEMA KOMENTARA

pre 1 godinu

Нема коментара. Душмани плачу и тугују!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!
Realna opasnost

Znači li ovo da Ukrajina neće postojati?! Lavrov: Priča o legitimitetu Zelenskog posle 20. maja "možda neće biti potrebna"!

Rasprava o legitimnosti Vladimira Zelenskog posle 20. maja ove godine "možda neće biti neophodna", poručio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. Podsetimo, predsednička ovlašćenja Zelenskog ističu u noći 21. maja. Brojni politički i vojni analitičari smatraju kako bi to moglo da znači da Ukrajina neće postojati?!

28.03.2024

20:04

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!
Najzad su ukapirali

Vreme je da se priča o padu Kijeva! Zapadni mediji digli uzbunu, najavili su brutalnu ofanzivu Rusije!

Veliki zapadni mediji jedan za drugim prognoziraju neuspeh Ukrajine. Publikacije upozoravaju Kijev na beskorisnost kontraofanzivnih planova i važnost obnavljanja odbrane. U međuvremenu, ukrajinske oružane snage pomeraju sve više zapadne opreme u Harkov u iščekivanju ruske ofanzive. Štaviše, pojedini mediji upozoravaju kako je došlo vreme da se priča i o padu Kijeva!

28.03.2024

19:38

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija