• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.10.2022

16:00

ZVEZDA DOVELA NOVOG BASTU! Sinoć UTIŠAO Humsku, a danas PROMOVISAN na MARAKANI! (VIDEO)

fkcrvenazvezda.rs

Crvena zvezda

ZVEZDA DOVELA NOVOG BASTU! Sinoć UTIŠAO Humsku, a danas PROMOVISAN na MARAKANI! (VIDEO)

Podeli vest

Desni bek Javora Lazar Nikolić danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Crvene zvezde, a srpskom šampionu će se priključiti na početku priprema za prolećni deo sezone

Iako je do početka zimskog prelaznog roka ostalo više od dva meseca, Crvena zvezda je itekako aktivna na tržištu, a prvo pojačanje za Miloša Milojevića danas je promovisano na Marakani. Desni bek Javora, Lazar Nikolić, koji je sinoć u dresu kluba iz Ivanjice utišao Humsku i osvojio bod protiv Partizana, danas je podigrao crveno-beli dres u društvu direktora Svetozara Mijailovića. 

Crvena zvezda je, samo nekoliko dana nakon što je objavljeno da se Nikolić nalazi na listi želja, promovisala mladog beka koji je stavio paraf na ugovor do 2025. godine. Iako je momak rođen u Leskovcu od danas član srpskog šampiona, on će se novim saigračima pridružiti na početku priprema za prolećni deo sezone. 

Foto: Starsportphoto

- Ostvario mi se dečački san dolaskom u Crvenu zvezdu. Sada sam u najvećem klubu na Balkanu, sa ogromnom tradicijom i presrećan sam što sam postao deo crveno-bele porodice. O tome sam maštao i na tome sam radio čitavu karijeru. Ono što je interesantno je da nosim nadimak po nekadašnjem fudbaleru Crvene zvezde - Dušanu Basti, a ujedno i pokrivamo istu poziciju. Svestan sam da je u Zvezdi jaka konkurencija, ali nadam se da ću opravdati očekivanja. Ambicije su najveće, želim da osvojimo titulu, da je proslavimo kako dolikuje, a onda i da zaigramo Ligu šampiona - rekao je Lazar Nikolić. 

Sjajni desni bek je sinoć nastupao u dresu Javora protiv Partizana, a postigao je i vodeći gol za ekipu iz Ivanjice. I to kakav gol! Na kraju su gosti u Humskoj uspeli da osvoje bod, te je Nikolić, iako još uvek ne igra u crveno-belom dresu, učinio veliku uslugu svom novom klubu. 

Podsećamo, Lazar Nikolić je ponikao u omladinskoj školi OFK Beograda, potom je kratko nastupao u mlađim kategorijama Partizana nakon čega se preselio u SPAL. Ipak, u Italiji se nije snašao, usledio je povratak u srpski fudbal u Javor, a od danas je novi član šampiona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija