• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.11.2022

15:11

NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Lalatović PROZVAO funkcionera sa Marakane - "Volim Zvezdu 100 puta više od NJEGA"! "Ne plašim ga se"!

Starsportphoto

Crvena zvezda

NIJE HTEO VIŠE DA ĆUTI! Lalatović PROZVAO funkcionera sa Marakane - "Volim Zvezdu 100 puta više od NJEGA"! "Ne plašim ga se"!

Podeli vest

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović osvrnuo se još jednom na meč protiv crveno-belih na Čairu, koji je njegov tim izgubio u finišu utakmice

Pred duel 18. kola Superlige Srbije i dolazak Kolubare, šef struke Nišlija je na konferenciji prokomentarisao dešavanja sa utakmice protiv Zvezde.

- Jedan član uprave Crvene zvezde je navikao da ja moram da budem miran. Crvena zvezda mora mene uvek olako da pobedi. Ja sam svima želeo da pokažem koliko vredim, nije bilo baš prijatno. Jedan čovek je dobio stres zbog mene, naravno, urgirao je i vršio pritisak na sudijsku organizaciju - počeo je priču Lalatović.

NE PLAŠIM GA SE

Trener Radničkog je dodao sledeće:

- Tom čoveku moram da se obratim i da kažem da ja volim Zvezdu više od njega 100 puta. Zvezdi sam samo sve davao. Nikad ništa uzeo. Ne možemo da se poredimo. Nikad nisam puštao Zvezdu - istakao je Nenad Lalatović.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
alekmaric93

pre 1 godinu

Lale brate cela Srbija zna da ste igrali tu utakmicu za premiju, to nisu krili ni neki od tvojih igraca. Imali ste domacinsko sudjenje pa je Stojanovicu oprosten crveni karton u prvom poluvremenu a Pejovicu u drugom. Kad si to video brze bolje si ih zamenio. Takodje nije sviran penal za Zvezdu nad Krsticicem u nadoknadi vremena iako postoji VAR. Manje slusaj te lopove iz SPS-a oni kradu jos od devedesetih godina samo sad kad je zemlja ojacala to im ide malo teze pa su se unervozili.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija