• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2022

11:37

DELIJE U TRANSU POSLE TREĆE POBEDE U NIZU: Više verujem Dušku Ivanoviću nego majci...

Starsportphoto©

Crvena zvezda

DELIJE U TRANSU POSLE TREĆE POBEDE U NIZU: Više verujem Dušku Ivanoviću nego majci...

Podeli vest

Crvena zvezda je pod palicom Duška Ivanovića upisala i treću vezanu pobedu u Evroligi

U  grotlu "Pionira" pala je ekipa Makabija rezultatom 69:68. Od momenta kada je seo na klupu, deluje da je Ivanović promenio DNK ekipe i da im je uneo pobednički duh koji im je falio.

Upisao je četvrtu pobedu na klupi Zvezde, koja ima četiri pobede i šest poraza posle 10 kola. Najefikasniji u pobedi Zvezde bili su Nedović sa 12 i Martin sa 11 poena.

Navijači su prezadovoljni trijumfom, učinkom Nikole Ivanovića... Ali,  ima onih koji su nezadovoljni...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je da su igrači "crveno-belih" zaslužni za tri uzastopne pobede u Evroligi

Ja nisam ništa mislio o igračima da li imaju kvalitet ili da sad imaju veći. Vrlo je teško doneti pravu odluku kad si na terenu i kad se lomi utakmica, vrlo teško. Mora da se poštuje, ali oni ispunjavaju sve ono što tražim. Ja ne igram, mene niko ne pritiska od igrača da mi loptu da, ali njih da, pa im je teško. Nije lako izvesti ono što ja kažem. Oni slušaju - rekao je Ivanović na konferenciji za novinare.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija