• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

14:26

ARGENTINAC JE MVP!  Januar je bio njegov mesec!

Starsportphoto

Crvena zvezda

ARGENTINAC JE MVP! Januar je bio njegov mesec!

Podeli vest

Košarkaš Crvene zvezde Fakundo Kampaco proglašen je za najkorisnijeg igrača ABA lige u januaru, objavljeno je na zvaničnom sajtu regionalne lige

Argentinac je prosečno beležio 14 poena, sedam asistencija, tri skoka i tri ukradene lopte tokom pet utakmica.

- Trudim se da svaku utakmicu odigram što bolje. Trudim se da naporno radim svaki dan, tako da sam spreman kada dođe vikend. Saigrači i glavni treneri mi mnogo pomažu u adaptaciji, tako da mi mnogo olakšavaju posao na svakoj utakmici, svakom treningu, svakodnevnom. Veoma je teško pobediti posebno na gostovanju u ligi. Ima dosta teških timova, koji igraju i u Evroligi i Evrokupu, sa dosta talentovanih igrača - rekao je Kampaco i dodao:

Foto: Starsportphoto©

 

Postoje timovi sa nekoliko sjajnih strelaca i koji su navikli da se bore. Ima mnogo fizičkih timova koji su odlični u odbrani i to mi se sviđa. Liga je zaista takmičarska i uvek možete da napredujete posle svake sledeće utakmice. Volim da igram u ovoj ligi, zaista uživam i učim kroz proces- izjavio je Kampaco za sajt lige.

Crvene zvezda je trenutno druga na tabeli regionalne lige sa 15 pobeda i jednim porazom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija