• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

14:43

MNOGO EKIPA U TEL AVIVU IMA PROBLEM! Duško Ivanović pred Makabi o rivalu, bivšem košarkašu Zvezde i Hasanu Martinu!

Starsportphoto©

Crvena zvezda

MNOGO EKIPA U TEL AVIVU IMA PROBLEM! Duško Ivanović pred Makabi o rivalu, bivšem košarkašu Zvezde i Hasanu Martinu!

Podeli vest

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović govorio je za medije na treningu pred utakmicu 24. kola protiv Makabija u Tel Avivu.

Šef struke tima sa Malog Kalemegdana smatra da je ključno dobro otvoriti meč.

- Izuzetno dobra ekipa, atletski vrlo jaka, igraju jako dobro u tranziciji. Naročito kući veoma agresivno, naročito u prvoj četvrtini. Moraćemo da znamo tamo da igramo, na taj način. Biće mnogo kontakata i moraćemo da odgovorimo na to - rekao je Ivanović.

Zvezda je često umela ove sezone loše da počne utakmicu i uđe u rani minus.

Foto: Starsportphoto

- Puno ekipa kad igra u Tel Avivu u prvoj četvrtini imaju problem. Igraju na izuzetno agresivan način i ako nisi spreman za to onda steknu veliku prednost. Videćemo, znamo šta nas čeka - dodao je crnogorski stručnjak.

Ivanović je potvrdio da će Hasan Martin biti jedan od 14 igrača koji će putovati sa ekipom u Izrael, a osvrnuo se i na Lorenca Brauna, bivšeg igrača Zvezde.

- Sigurno je da je jedan od glavnih igrača, ako ne bi igrao bilo bi malo lakše. Oni su sada pobedili Valensiju u gostima, tako da se može i bez njega - zaključio je Ivanović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NekoKo

pre 1 godinu

Ali mi smo imali probleme i tamo gde ga mnogi nisu imali. Nije normlano veličati igru Bentila, dečka koji ne zna gde je levo. Takođe, dosta sa lažima da kao čekamo MArtina koji sa njim pod ruku može da ide istog momenta i ekipa to ne da ne bi osetila već bi bilo bolje po nju, taman da niko ne dođe. Holnad takođe. Lažemo sami sebe da kao povredio nam se Ivanović pa čekamo da se vrati... Igrač ispod proseka i ubedljivo najslabiji na poziciji pleja. Marković je bolji igrač. Ove i prošle sezone čak ni u šutu nije slabiji od Ivanovića, napad je neuproedivo bolji sa njim, a o odbrnai da ne govorim. Prvi plej je Kampaco kad se vrati, tu je Vildoza i sa Markovićem to je na poziciji jedan i više nego dovoljno. Bentil, Martin, Holand, Kuzmić, Ivanović treba po svaku cenu da se prodaju i da se umesto njih dovedu dva kvalitetna igrača jedan na poziciji krila i drugi na poziciji centra. To je to. Mogu da razumem da nije lako izvodljivo, ali to je ono što Zvezdi treba ako želi da ostane u igri za titulu u ABA ligi. Sa igračima koji ne doprinose u Evro ligi ama baš ništa, Zvezda nema šanse da u nekoliko utakmica bude bolja od Partizana.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija