• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

27.03.2015

22:43

LJUBIŠA PROTIV TUMBE: Glasao sam za smenu trenera, a nisam hteo

Fudbal

LJUBIŠA PROTIV TUMBE: Glasao sam za smenu trenera, a nisam hteo

Podeli vest

Potpredsednik Partizana za sportska pitanja digao ruku za otkaz Marku Nikoliću čisto da bi bio u većini

 

 

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan Ljubiša Tumbaković je glasao za smenu trenera Marka Nikolića, a nije hteo?! Ispada da su "mangupi" navukli Tumbu i "preveslali ga" telefonskim putem da se izjasni "za", iako je u stvari hteo - protiv.

Nekadašnji šef struke crno-belih je najpre javno poručio da je protiv smene Nikolića, pa je na sednici Upravnog odbora glasao za otkaz, da bi se koji dan kasnije pokajao. 

Glasao da bi bio "in"

Kada mi je saopšteno da su se gotovo svi složili sa tim da Nikolić bude smenjen, više nije ni bilo važno šta će biti sa mojim glasom

Ljubiša Tumbaković

 

Ispalo je tako, jer sam kontaktiran telefonski i tada sam rekao da se ne slažem sa namerom da dođe do promene na klupi. Kada mi je saopšteno da su se gotovo svi složili sa tim da Nikolić bude smenjen, više nije ni bilo važno šta će biti sa mojim glasom. Imao sam i imam i dalje stav po tom pitanju a on glasi: u ovom trenutku nije trebalo menjati trenera. Nikolić je praktično doveo ekipu do finala Kupa, prvi smo na tabeli, igrali smo Evropu, a ništa manje važna nije ni činjenica da je 15 meseci bio uz ekipu, odlično poznaje igrače - rekao je Tumbaković za Novosti.

Nekadašnji trener i direktor, a sada potpredsednik Partizana je zimus odmah po dolasku u klub hteo da smeni Marka Nikolića i postavi Ivana Tomića za šefa struke pa mu taj pokušaj nije prošao. Sada više ne znamo ni da li je ili nije bio za smenu, sada već bivšeg, trenera crno-belih... 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija