• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.04.2015

12:52

PARMA "UKINULA" USKRS INTERU Manćini naredio jutarnji trening

Fudbal

PARMA "UKINULA" USKRS INTERU Manćini naredio jutarnji trening

Podeli vest

Trener milanskog kluba, poput Duška Vujoševića, naterao igrače da dođu na trening u 8:30, besan zbog remija sa "fenjerašem" Parmom

 

 

 

Fudbaleri Parme "ukinuli" su Uskrs svojim kolegama iz Intera, pošto su im odneli bod iz Milana dan ranije i time razbesneli trenera crno-plavih Roberta Manćinija (1:1).

Šef struke Intera je poput trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića, zakazao kazneni trening za 8:30 ujutru na sred Uskrsa, što njegovi igrači nisu dočekali sa oduševljenjem, ali nisu imali kud, jer su odigrali skandalozno lošu utakmicu kod kuće protiv najgoreg tima u ligi, koji jedva da je i trenirao u poslednjih mesec dana.

- Nema odmora za Uskrs? Odmorili su se dan pre utakmice, tako da im je ionako po "redu vožnje" da danas treniraju. Ako žele igrači da i dalje nose ovaj dres, moraju da znaju da su slični kiksevi na našem stadionu nedopustivi. To je naša kuća, tu su naši navijači i ne smemo da se bojimo bilo koga. Umesto da napredujemo, igramo sve gore. Poslednje četiri nedelje su bile katastrofa - otvoreno je rekao trener Roberto Manćini.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija