• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.05.2015

18:06

CRNA SERIJA BAJERNA Augsburg odneo bodove iz Minhena

Fudbal

CRNA SERIJA BAJERNA Augsburg odneo bodove iz Minhena

Podeli vest

Fudbaleri Bajerna su doživeli treći uzastopni poraz u poslednjih nedelju dana, pošto ih je danas u sred Minhena savladao Augsburg sa 1:0

 

 

 

Svakako da je Bavarcima daleko više fokus na revanšu polufinala Lige šampiona protiv Barselone, pogotovo što su već osvojili novu titulu prvaka Bundes lige, ali trener Gvardiola je na teren poslao veoma jak sastav, sa Levandovskim, Milerom, Lamom, Geceom, Boatengom...

Gosti su pobednički gol postigli u 71. minutu, strelac je bio Bobadilja, ali su u 15. minutu promašili penal, tačnije, golman Manuel Nojer ga je odbranio.

Meč je, inače, počeo na golu Pepe Reina, međutim, on je skrivio taj penal, dobio direktan crveni karton, pa je morao Nojer na gol, a iz igre je izašao Filip Lam.

Borusija Dortmund je nastavila poteru za mestom koje vodi u Evropu, pa je danas na svom stadionu savladala Hertu sa 2:0. Puleni Jirgena Klopa sada imaju samo dva boda manje od Šalkea, koji drži poslednju kartu za mesto u Ligi Evrope.

Neven Subotić je bio strelac prvog pogotka za "milionere", drugi je delo Erika Durma, a na klupi je svih 90 minuta presedeo drugi srpski internacionalac Miloš Jojić.

Derbi kola odigrali su Borusija Menhengladbah i Bajer Leverkuzen. Meč je dobio domaćin sa ubedljivih 3:0 i time definitivno izborio mesto u Ligi šampiona sledeće sezone!

 

BUNDES LIGA

32. kolo

Subota

Bajern - Augsburg  0:1 (Bobadilja 71)

Borusija D. - Herta  2:0 (Subotić 9, Durm 47)

Borusija M. - Bajer L.  3:0 (Kruze 50, Herman 81, Traore 88)

Ajntraht - Hofenhajm  3:1 (Očipka 18, Seferović 27, Čendler 34 - Voland 51)

Hanover - Verder  1:1 (Stindl 21 - Junuzović 78)

Štutgart - Majnc  2:0 (Didavi 66, Kostić 78)

Nedelja

Paderborn - Volfsburg  15.30

Keln - Šalke  17.30

Petak

Hamburg - Frajburg  1:1 (Kačar 90 - Mehmedi 90)

Tabela: Bajern 76, Borusija M. 63, Volfsburg 62, Bajer L. 58, Augsburg 46, Šalke 45, Borusija D. 43...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija