• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.06.2015

10:28

TRANSFER VRTEŠKA: Milivojević se vraća u Anderleht, Liverpul bi dao 14 miliona za Navasa

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Milivojević se vraća u Anderleht, Liverpul bi dao 14 miliona za Navasa

Podeli vest

Od danas, do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

 

- PSŽ: Trener Pariz Sen Žermena Loran Blan demantovao je informaciju da će desni bek Barselone Deni Alveš preći među "svece" ovog leta. "Mislim da će on produžiti ugovor sa Barselonom na kraju", rekao je Blan.

- ARSENAL: Brzonogi napadač Arsenala Tio Volkot najavio je da će verovatno produžiti ugovor sa klubom, ali je rekao da ne žuri da to učini. I menadžer "tobdžija" Arsen Venger je miran i siguran da će Volkot ostati.

- NJUKASL: Bivši vezista reprezentacije Francuske i Arsenala Patrik Vijera definitivno je prvi kandidat za novog trenera Njukasla. Sam Francuz je u razgovoru za list "San" rekao kako smatra da ima sve što je potrebno da bude uspešan na klupi "svraka".

Reuters
Aleksandr Lakazet

- LIVERPUL: Čelnici Liverpula počeli su pregovore sa Lionom oko kupovine Aleksandra Lakazeta, najboljeg strelca lige u minuloj sezoni sa 27 golova. On je ujedno proglašen i za najboljeg fudbalera sezone u Francuskoj.

- GALATASARAJ: Zlatan Ibrahimović je prva želja Galatasaraja za letnji prelazni rok! Visoki Šveđanin je juče bio u Istanbulu, a posle nekoliko sati je produžio za Azerbejdžan. Predsednik Galate Dursun Ezbek nije hteo ni da potvrdi ni da demantuje da se sastao sa Zlatanom, samo je rekao "Mi smo i ranije dovodili igrače kalibra Ibrahimovića, ne vidim zašto bi to sada bilo čudno, kad bi se desilo".

- SAUTEMPTON: Defanzivac Sautemptona Morgan Šniderlin želja je Mančester junajteda u letnjoj "pijaci". Međutim, on je pre godina dana bio "na korak" od Arsenala i Totenhema, pa je ostao kod "svetaca".

- ARSENAL: Napadač Viljareala Lusijan Vijeto sada može da bira da li će da pređe u Arsenal ili Liverpul, jer su oba kluba odlučila da plate njegovu otkupnu klauzulu od 20 miliona evra. Zainteresovan je i Atletiko iz Madrida.

Reuters
Ćavi Ernandez

- AL SAD: Novi fudbaler katarskog Al Sada Ćavi Ernandez demantovao je informacije da će otići u PSŽ kao pozajmljeni igrač, slično slučaju Frenka Lamparda, Njujorka i Mančester sitija. "Neću otići u PSŽ", kratko je rekao Ćavi.

- ASTON VILA: Napadač Aston Vile Kristijan Benteke obavestio je čelnike kluba da želi da ode, jer hoće da sledeće sezone nastupa u Ligi šampiona. Po ranijim informacijama, Čelsi i Mančester junajted su zainteresovani za Bentekea.

- SEVILJA: Doskorašnji fudbaler Selte Mihael Kron-Deli karijeru će nastaviti u Sevilji. Danski vezista je potpisao dvogodišnji ugovor, a u Sevilju dolazi kao slobodan igrač pošto su mu istekle obaveze prema Selti.

- ATLETIKO MADRID: "Jorgandžije" će po svemu sudeći ostati bez jednog od najboljih igrača Antoana Grizmana, jer je Čelsi rešio da plati njegovu klauzulu o otkupu! Sada je sve na igraču, da se dogovori sa čelnicima engleksog šampiona.

- BAJERN: Štoper Bajerna Dante želja je menadžera Mančester junajteda Luja van Gala. Pitanje je samo da li su Bavarci spremni da se odreknu iskusnog defanzivca.

- LIVERPUL: Liverpul je spreman da potroši 14 miliona evra za golmana Real Madrida Navasa. Kostarikanac bi ovog leta mogao da napustiti Madrid, a "redsi" gledaju kako da se reše Minjoleta. 

- BORNMUT : Dimitar Berbatov više nije član francuskog Monaka. Bivši napadač Fulama, Mančester junateda i Totenhema rastao se Kneževima posle godinu dana, a najveće interesovanje za njega pokazao je novopečeni Premijerligaš Bornmut.

- ANDERLEHT: Luka Milivojević bi mogao da se vrati u Anderleht posle pozajmice u Olimpijakosu pošto dva kluba nisu postigla dogovor u vezi transfera. Grci su za srpskog internacionalca nudili 1,3 miliona evra, a Belgijanci su tražili bar dva i po miliona. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija