• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2015

09:59

TRANSFER VRTEŠKA: Salah blizu Intera, Milan kupuje Džeksona

Fudbal

TRANSFER VRTEŠKA: Salah blizu Intera, Milan kupuje Džeksona

Podeli vest

Od danas, do kraja prelaznog roka, pratićemo transfere, glasine, špekulacije o prelascima igrača u vodećim evropskim ligama

 

 

- ARSENAL: Napadač Pariz Sen Žermena Zlatan Ibrahimović sada je i na listi želja Arsenala, tvrde engleski mediji. On se uklapa u budžet za pojačanja Arsena Vengera, pošto mu ugovor ističe za godinu dana, pa bi ga, navodno, PSŽ pustio za 15 miliona evra. Jedini hendikep za "tobdžije" je što se Ibra već izjasnio da bi najradije u Milan.

- TOTENHEM: Golman Totenhema Igo Ljoris odbio je da demantuje pred novinarima špekulacije kako će, u slučaju odlaska Davida de Gee sa "Old Traforda", preći u redove Mančester junajteda. Francuz je novinarima u domovini rekao samo da dok god Mančester ima golmana, nema nameru da išta priča na tu temu.

- BARSELONA: Čelnici Barselone danas su zvanično potvrdili informaciju koja danima kruži fudbalskim svetom, da je njihovo prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku desni bek Aleiš Vidal iz Sevilje. To znači da Dani Alveš sigurno odlazi sa "Nou Kampa". Vidal je potpisao ugovor sa Barsom na pet godina.

Reuters
Eden Azar

- REAL MADRID: Novi trener Real Madrida Rafa Benitez voleo bi da klub u letnjem prelaznom roku dovede fudbalere Čelsija Edena Azara i Dijega Kostu. Šanse da dovede Azara su minimalne, možda i ne postojeće, dok za Kostu postoje izgledi, jer je list "Marka" pre nekoliko dana objavila da se naturalizovani Španac ne snalazi u Londonu, ne prija mu život na Ostrvu i hoće da se vrati u Madrid.

- LIVERPUL: Doskorašnji fudbaler Barnlija Deni Ings od danas je zvanično član Liverpula. On je uspešno prošao lekarske testove i posle toga potpisao ugovor sa klubom sa "Enfild rouda".

- ČELSI: Menadžer Čelsija Žoze Murinjo potvrdio je da će klub kupiti još jednog napadača u letnjem prelaznom roku, ali nije želeo da se izjasni da li će to biti Radamel Falkao.

- Imamo nekoliko igrača u vidu. To je svakako najbolja situacija kod pregovora, ne može niko da te ucenjuje - objasnio je Murinjo.

- BARSELONA: Čelnici Barselone potvrdili su informaciju da će Luis Enrike ostati trener ekipe i u narednoj sezoni. Dugo se špekulisalo da će španski stručnjak napustiti klub, najviše zbog lošeg odnosa sa prvom zvezdom Leom Mesijem, ali ispostavilo se da je to bila računica bez ikakvih osnova.

Reuters
Kun Aguero

- REAL MADRID: Bomba stiže iz Madrida: Real je poslao ponudu od 63 miliona evra Mančester sitiju za Serhija Aguera! Argentinac je inače kum sa Lionelom Mesijem, tako da bi mogli naredne sezone da gledamo "kumovski klasiko" u Primeri. Čeka se odgovor "građana", ali neće se tako lako odreći jednog od najboljih igrača.

- BAJERN: Prvak Nemačke Bajern moraće narednih dana da odgovori na ponudu Mančester junajteda vrednu 14 miliona evra za Bastijana Švajnštajgera! Vezista reprezentacije Nemačke se danima pominje kao moguće pojačanje "crvenih đavola", a oni bi trebalo sutra da pošalju zvaničnu ponudu.

- LACIO: Fudbaler Lacija Miroslav Klose potvrdio je danas da će i naredne sezone igrati za rimski klub. Nemački napadač i rekorder po broju postignutih golova na Svetskim prvenstvima (16) prekinuo je spekulacije da bi u predstojećem prelaznom roku mogao da pređe u SAD ili se vrati u domovinu. 

- JUVENTUS: Ukoliko Karlos Tevez napusti klub, Juventus sprema zamenu, a u igri su Kavani, Mandžukić, Falkao i poslednja želja čelnika Gonzalo Iguain. "Bjankoneri" su spremni da ponude između 55 i 60 miliona evra, kako pišu italijanski mediji.

- MILAN: Fudbaler Porta i najbolji strelac portugalske lige Džekson Martinez nalazi se blizu prelaska u Milan, prenose italijanski mediji. Navodno je potpredsednik Milana Adrijano Galijani otputovao u Portugal u nameri da napadača dovede na San Siro i čini se da je dogovor na pomolu.

AP/Photo
 

- INTER: Mohamed Salah blizu je prelaska u Inter. On je u januaru 2014. godine potpisao za Čelsi, ali je proteklu sezonu proveo kao posuđen igrač u Fiorentini i odličnim igrama privukao pažnju brojnih klubova. Pored Intera, mediji ga povezuju i sa Atletiko Madridom. 


 

- ROMA: Rimski klub je želeo da angažuje 28-godišnjeg Nanija, ali je transfer propao zbog prevelike plate koju traži fudbaler Mančester junajteda. Roma ne želi da plaća 100.000 funti nedeljno Naniju na koga "đavoli" više ne računaju. On je minulu sezonu proveo na pozajmici u Sportingu iz Lisabona. 

- FIORENTINA: Vićenco Montela smenjen je danas sa funkcije trenera Fiorentine, potvrđeno je na sajtu kluba. Fiorentina je kao razlog otpuštanja navela da je Montela svojim postupcima izrazio želju da raskine ugovor, posle čega je izgubio poverenje čelnika kluba.

Montela je u Fiorentinu stigao 2012. godine, a tokom trenerske karijere vodio je još Kataniju i kratko Romu.

- FENERBAHČE: Iako ima 33 godine Ćabi Alonso je još uvek tražen igrač. Fenerbahče zainteresovan je za dovođenje iskusnog veznog igrača Bajerna. On će ovog leta najverovatnije napustiti Bavarce a klub iz Istanbula se nada da će biti brži od konkurencije. Pored Fenera, pominje se i interesovanje Juventusa. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija