• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

01.10.2015

09:57

BIĆE RATA! Zvezda traži da se oduzme devet bodova Partizanu!

Fudbal

BIĆE RATA! Zvezda traži da se oduzme devet bodova Partizanu!

Podeli vest

Na pomolu je pravi rat na Topčiderskom brdu, jer je Crvena zvezda zvanično zatražila da se Partizanu oduzmu bodovi zbog neregularnosti na utakmici sa Novim Pazarom

 

 

 

Kako saznaje "Žurnal", čelnici Crvene zvezde su spremili prijavu disciplinskoj komisiji Fudbalskog saveza Srbije zbog utakmice Novi Pazar - Partizanom, na kojoj su crno-beli zaigrali u rezervnom sastavu i izgubili sa 3:2.

Kako smatraju crveno-beli, njihov večiti rival je time narušio integritet takmičenja, zapisan u članu 64 pravnilnika Superlige, u kojem piše:

Svaki klub - učesnik u ovom takmičenju, dužan je da utakmice igra sa svojim najboljim timom, osim povređenih i kažnjenih igrača!

Partizan je u Novom Pazaru izašao sa rezervnim sastavom, jer je prvu postavu čuvao za revanš sa Steauom u kvalifikacijama za Ligu šampiona, koji se igrao tri dana kasnije.

TO SU PRAVE KOMŠIJE! Zvezda: Ponovite meč Pazar - Partizan!

Zvezdu je, što je malo čudno, prelomila na ovaj potez buka koja se podigla oko meča OFK Beograd - Spartak, u kojem su Subotičani izašli na teren sa drugim timom.

Ukoliko disciplinci uvaže ovaj zahtev Crvene zvezde, Partizan i Spartak bi mogli da ostanu bez devet bodova! 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
journalist

pre 8 godina

Sve bi bilo u redu,da državni klub Crvena Zvezda u idućem kolu ne igra sa Spartakom u Subotici,gde ih čeka odmorna ekipa domaćih.

Bgd

pre 8 godina

Pa šta je sporno ako će Spartak igrati sa odmornom prvom ekipom? Ne razumem.

Pajser

pre 8 godina

Koliko bi recimo real ili barsa izgubili titula kada su igrali sa drugim timom. \n

gago m

pre 8 godina

Ништа од тога не би било да је Партизан на време тражио од правосуђа Србије да се лик са потернице ("др"... ха,ха,ха) стрпа у бувару!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija