• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: FK Vojvodina

19.10.2015

18:04

NOVOSAĐANI SE NE PLAŠE ZVEZDE: Na velikim utakmicama smo najbolji

Fudbal

NOVOSAĐANI SE NE PLAŠE ZVEZDE: Na velikim utakmicama smo najbolji

Podeli vest

Golman Vojvodine Marko Kordić veruje u saigrače pred gostovanje Crvenoj zvezdi u sredu (17.30) na stadionu "Rajko Mitić"

Novosađani u poslednjih pet utakmica imaju samo jednu pobedu, jedan nerešen ishod i tri poraza. S druge strane stižu Zvezdi na megdan koja je u pravom naletu, pošto su puleni trenera Miodraga Božovića nanizali deset pobeda. 

-  Uopšte ne sumnjam u to da ćemo pružiti dobru partiju protiv Crvene zvezde, jer na velikim utakmicama mi uvek igramo dobro, što smo ove sezone pokazali protiv Sampdorije i Partizana. Bez obzira na loš rezultat iz prethodne utakmice, skupićemo se i siguran sam da ćemo na teren izaći kao pravi kolektiv. Svi u timu verujemo jedni u druge - rekao je Kordić.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija