• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2015

17:41

(VIDEO) BUNDESLIGA: Dortmund nastavio "teror", goleada u Augzburgu

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Dortmund nastavio "teror", goleada u Augzburgu

Podeli vest

Borusija iz Dortmunda je u 11. kolu Bundeslige upisala novu pobedu, ovoga puta protiv Verdera 3:1, dok je naviše golova viđeno na utakmici između Augzuburga i Majnca koja je završena bez pobednika - 3:3

Najzaslužniji za pobedu "milionera" je dvostruki strelac Marko Rojs, dok je mrežu Verdera zatresao i Mkitarijan, a za domaće je strelac bio Ujah.

Partizanovom rivalu iz Lige Evrope, ekipi Augzburga, malo je falilo da dođe do potpunog preokreta protiv Majnca. Gubili su 2:0 posle pola sata igre, potom došli do vođstva 3:2, ali su u finišu poklekli i dozvolili gostima da u finišu stignu do izjednačenja.

Herta je deklasirana na domaćem terenu od Borusije iz Menhengladbaha (1:4), dok je Šalke neprijatno iznenadio svoje navijače pošto je odigrao samo 1:1 protiv Ingolštada. Utakmica između Kelna i Hofenhajma završena je bez golova.

Derbi kola igrali su Volfzburg i Bajer Leverkuzen, a domaćin je slavio rezultatom 2:1. Strelci za "vukove" bili su Niklas Bendtner i Julijan Dreksler, a pogodak za "aspirindžije" delo je Havijera Čičarita Ernandeza.

BUNDESLIGA, 11. kolo

Petak

Ajntraht - Bajern 0:0

Subota

Augsburg - Majnc 3:3 (2:1)
(Verhage 42, Ja-Čeol 50, Bobadilja 81 - Muto 18, 30, 90+3)

Verder - Borusija Dortmund 1:3 (1:2)
(Ujah 32 - Rojs 9, 72, Mkhitarijan 44)

Herta - Borusija Menchengladbah 1:4 (0:2)
(Baumjohan 82 - Vent 26, Rafael 28, Džaka 54, Nordveit 90+1)

Keln - Hofenhajm 0:0

Šalke - Ingolštat 1:1
(Sane 77 - Levels 39)

Volfsburg - Bajer Leverkusen 2:1 (1:1)
(Bendtner 34, Dreksler 77 - Čičarito 40)

Nedjelja

Štutgart - Darmštat 15.30
Hamburger - Hanover 18.30

TABELA: Bajern 31, Borusija Dortmund 26, Volfsburg 21, Šalke 20, Borusija Menhengladbah 18, Herta 17, Bajer Leverkuzen 17...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija