• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Gligorić

08.12.2015

09:36

LALATOVIĆ ZA INFORMER: Smeta im što sam pobedio Partizan!

Fudbal

LALATOVIĆ ZA INFORMER: Smeta im što sam pobedio Partizan!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović, koji je uprkos suspenziji vodio "lale" u pobedi nad Partizanom (2:0) u Humskoj, kaže da mu je delegat meča rekao da ne mora da ide u ložu i da može da sedi na klupi za službena lica

Nekim ljudima smeta to što sam pobedio Partizan i što sam među dva-tri najbolja trenera u zemlji, poručuje za Informer trener Vojvodine Nenad Lalatović!

Mladi stručnjak, koji je uprkos suspenziji vodio "lale" u pobedi nad Partizanom (2:0) u Humskoj, kaže da mu je delegat meča rekao da ne mora da ide u ložu i da može da sedi na klupi za službena lica.

U Humskoj ćute

Sasvim je zanimljivo da čelnici Partizana ni dva dana posle utakmice nisu prokomentarisali činjenicu da je Lalatović sedeo na klupi.

Tim pre što su u prethodnim situacijama kad su smatrali da su oštećeni umeli da budu veoma oštri, pa je tako direktor Miloš Vazura prošle srede posle utakmice sa Voždovcem psovao sudije.

Verbalni sukob

Lalatoviću je disciplinska komisija FSS na čelu sa predsednikom Žarkom Stevanovićem izrekla kaznu zabrane vođenja tima u naredna tri meseca zbog verbalnog sukoba sa navijačem Radničkog iz Niša, dok je još bio trener Borca.

Međutim, trener "lala" je u subotu u Humskoj davao instrukcije svojim fudbalerima, ali sa tehničke klupe, koja je od klupe za rezervne igrače udaljena svega nekoliko metara. Lalatović kaže da u tome nema ničeg spornog.

- Vodi se postupak protiv mene, a ne protiv onih kojih treba. Ja sam ovde najmanje kriv. Čika Žarko, tako ga zovem jer je stariji, a čoveka uopšte ne poznajem, nalazi se na čelu FS Zapadne Srbije, a delegat utakmice Partizan - Vojvodina Predrag Milivojević je iz Čačka. Očigledno da FS Zapadne Srbije ima nešto protiv mene - ističe Lalatović i dodaje:

Starsportphoto©

mojugao

ŽARKO STEVANOVIĆ

PREDSEDNIK DK FSS

Neću da govorim o tome da li je Lalatović smeo da sedi na tehničkoj klupi ili nije, jer bi to bilo raspirivanje vatre. Mi ne možemo da savetujemo klubove šta da rade kada dođe do ovakvih situacija. To je Vojvodina, superligaški klub, nisu oni seoska ekipa da ne znaju da tumače pravila.

- Oni mi ne dozvoljavaju da obavljam svoj posao i uskraćuju mi pravo na rad. Verovatno im je krivo što sam među dva-tri najbolja trenera u Srbiji.

Sve po propisima

U izveštaju delegata utakmice Predraga Milivojevića piše da ga je predstavnik Vojvodine Aleksandar Vlaškalić postavio ultimatum - da uopšte neće igrati utakmicu ukoliko Lalatović ne bude bio na klupi. Lalatović tvrdi da to nije tačno.

- Neistina je da nismo hteli da igramo utakmicu. Igrači nisu ni znali da neću sedeti na klupi. Rekao sam nadležnim ljudima da me obaveste pre utakmice gde da budem, a oni su mi rekli da sednem kraj terena. Šta su mi rekli, to sam uradio, nikakvo pravilo nisam prekršio. Da su mi rekli da idem u ložu, otišao bih - brani se Lalatović.

(VIDEO) NINKOVIĆ "SAHRANIO" PARTIZAN! Vojvodina slavila u Humskoj - 2:0 

LALATOVIĆ OSUO PALJBU: Nije čudo što treneri i igrači beže iz srpskog fudbala, nekome smetam!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tupson

pre 8 godina

Ako su ga upozorovali pre utakmice kako to onda \"nekima smeta sto je pobedio Partizan\"? Samo u Srbiji moze nekaznjeno da se izigravaju propisi. \n

Djole

pre 8 godina

Biće da si upravu,verovatno je zato razvaljivao sa Borcem,a sada to isto radi sa Vošom!

daki

pre 8 godina

ubici miseva, xixixi, crkavaju polako od jeda!!! -24 je hladno, a bice jos hladnije, ako, Bog da! lale, gazi samo boraniju!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija