• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zurnal.rs

25.12.2015

11:21

VOŠA VRAĆA BIVŠE IGRAČE! Meleg i Stepanov na Lalatovićevoj listi želja

Fudbal

VOŠA VRAĆA BIVŠE IGRAČE! Meleg i Stepanov na Lalatovićevoj listi želja

Podeli vest

Vojvodina je krenula u potragu za pojačanjima u zimskom prelaznom roku, a nadomak povratka u redove "lala" su Milan Stepanov i Dejan Meleg

Nekadašnji kadetski i omladinski reprezentativac Srbije prvi je kandidat da na poziciji desnokrilnog vezuste zameni Stanisavljevića. Sportski žurnal piše da je načelni dogovor između rukovodstva novosadskog kluba i 21-godišnjeg ofanzivca postignut i da je ostalo samo da se on formalizuje.

Razlog je činjenica da Melegu ugovor sa Holanđanima ističe 31. decembra i kad za nekoliko dana zvanično postane slobodan igrač istog trenutka će se steći uslovi da, bez obeštećenja, pređe na Karađorđe.

Drugo ime na listi pojačanja trenera Nenada Lalatovića je Milan Stepanov, još jedan povratnik, inače bivši kapiten Vojvodine, koji je pre devet godina napustio Srbiju. Kako Žurnal piše Novosađani kontaktirali bivšeg mladog reprezentativca, ali da je, za razliku od Melega, njegova situacija komplikovanija utoliko što je tek pre šest meseci stigao u Sarajevo i ugovor mu ističe tek u junu 2017. godine. Pitanje da li će uspeti da se dogovori sa čelnicima kluba sa Koševa da ga puste.

AJAKS OTPUSTIO SRBINA! Meleg slobodan u izboru novog kluba


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija