• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.12.2015

21:07

NOŽ U LEĐA INTERU! Vidić ide u Milan kod Mihajlovića

Fudbal

NOŽ U LEĐA INTERU! Vidić ide u Milan kod Mihajlovića

Podeli vest

Srpski fudbaler Nemanja Vidić napustiće Inter u januarskom prelaznom roku, a u italijanskim medijima se kao novi klub pominje gradski rival Milan

Kako je preneo list Korijere delo sport, trener Milana Siniša Mihajović želi da Vidića upari sa Alesiom Romanjolijem i tako pomogne razvoj 20-godišnjeg italijanskog reprezentativca.

Vidić nije igrao ove sezone za Inter pošto su mu letos operisana ledja, a uskoro bi trebalo da raskine ugovor sa "neroazurima" jer trener Roberto Manćini ne računa na njega.

Ukoliko bi nekadašnji kapiten Crvene zvezde i Mančester junajteda prešao u Milan imao bi priliku da se osveti Interu u kojem nije dobio pravu šansu.

VIDIĆ PONOVO U CRVENO-BELOM Srpski fudbaler želi da se vrati u Spartak! 

NA TRŽIŠTU, A BESPLATNI Idealnih 11 fudbalera koji će na leto biti slobodni!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija