• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

06.05.2016

17:23

LALATOVIĆ PRED ZVEZDU: Moram da pazim šta pričam, mikrofoni su svuda!

Fudbal

LALATOVIĆ PRED ZVEZDU: Moram da pazim šta pričam, mikrofoni su svuda!

Podeli vest

Trener Vojvodine Nenad Lalatović rekao je da mu je krivo što neće biti navijača na utakmici protiv Crvene zvezde, i da će zbog morati da pazi šta govori jer će se sve čuti

Kapije stadiona "Rajko Mitić" biće zaključane zbog nereda koji su navijači Zvezde napravili na 151. "večitom" derbiju.

- Mislim da nikad u karijeri nisam vodio neki tim pred praznim tribinama. U takvim situacijama, čovek mora malo da povede računa o tome šta priča, jer su mikrofoni svuda okolo i sve se čuje - našalio se trener Vojvodine, i dodao:

- Lično, nisam za ovakav vid sankcionisanja, pre sam za novčane ili neke druge oblike kazni. Na našim stadionima iovako nema mnogo gledalaca, a ovo je pritom još i derbi, pa zato mislim da je šteta i za jedan i za drugi tim. To su mladi igrači i treba da igraju pred 20.000 ljudi, a ne pred policijom i redarima - poručio je Lalatović.

BOŽOVIĆ NIKAD NIJE BIO SREĆNIJI: Prva titula u karijeri, pa još sa Crvenom zvezdom!

"Lale" su u prošlom kolu pobedile Čukarički i tako uručile šampionski pehar Zvezdi, a sada će se protiv crveno-belih boriti za izlazak u Evropu.

- Za nas je svaka utakmica bitna, pošto želimo da izadjemo u Evropu, a da bismo to uradili, na preostale tri utakmice moramo da ostvarimo bar dve pobede. Zvezda je matematički već osvojila titulu i to sasvim zasluženo. Na "Marakani" je uvek teško igrati, ali nemamo drugog izbora sem da budemo hrabri, pokažemo veliku želju i da ono što radimo na treninzima prenesemo na utakmicu - istakao je mladi stručnjak.

Trener Vojvodine je istakao da ne smatra da će prednost njegovog tima biti to što je Zvezda osvojila titulu.

- Ako Zvezda odmori četiri-pet standardnih prvotimaca, to znači da će šansu dobiti igrači kao što su Nenad Gavrić, Predrag Sikimić, David Babunski, Mihailo Ristić, Srdjan Plavšić... To su sve hitri igrači, koji su jako dobri u igri jedan na jedan i odlično koriste prostor. Žele da se dokažu i pokažu da zaslužuju mesto u timu, odnosno da ostanu tu i nakon leta. Svi oni nisu slučajno u Zvezdi, već zato što imaju kvalitet - zaključio je Lalatović.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine će se igrati u subotu od 17.00 na stadionu "Rajko Mitić".

PROSLAVA TITULE SA "DELIJAMA"! Disciplinci smanjili kaznu Crvenoj zvezdi!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije
Politika

Palma primio jagodinskog olimpijca, strelca Lazara Kovačevića i ženski fudbalski klub „Jagodina“ koji se plasirao u prvu ligu Srbije

Predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma primio je danas Lazara Kovačevića, strelca kluba „Jagodina 92“, koji je prošle nedelje u Rio De Žanieru u Brazilu na kvalifkacionom turniru za Olimpijske igre osvojio prvo mesto u pucanju vazdušnom puškom na 10 metara i plasirao se na Olimpijske igre koje će ovog leta biti održane u Parizu.

24.04.2024

11:45

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija