• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun

23.05.2016

12:00

I ANA KRIVA ZA SMENU VAN GALA!? Holanđanin pukao zbog Švajnija i srpske teniserke!

Fudbal

I ANA KRIVA ZA SMENU VAN GALA!? Holanđanin pukao zbog Švajnija i srpske teniserke!

Podeli vest

Jedan od krivaca za slom Luja van Gala i njegov odlazak iz Mančester junajteda je i - Ana Ivanović

Kako tvrdi britanski tabloid "San", Van Gal nije imao nikakvu kontrolu nad ponašanjem svojih igrača u Mančester junajtedu, a najviše mu je došlo glave ponašanje Bastijana Švajnštajgera.

Kada je nemački reprezentativac povredio koleno, umesto da bude svakodnevno u klubu, na terapijama, vežbama, on je koristio svaku moguću priliku da putuje širom planete, da bi bio u društvu svoje devojke Ane Ivanović. 

Luj van Gal smenjen

Čelnici Mančester junajteda smenili su danas Luja van Gala sa mesta menadžera kluba. Kako tvrde engleski mediji, sastanak je završen oko 12 časova i tada je stigla vest da je Van Gal smenjen, da odlazi i ceo njegov stručni štab.
Očekuje se potvrda da će novi trener ekipe biti Žoze Murinjo.

Srpska teniserka je, kako se nije dugo zadržavala na turnirima u to doba, maltene svake nedelje bila na nekoj drugoj destinaciji, a Švajnštajger je često dolazio da joj pravi društvo i da je bodri s tribina.

A, nepisano pravilo u Mančester junajtedu je da igrači koji nisu na terenu ili na klupi za rezerve, budu tokom utakmica u klupskoj loži, odakle bodre svoje saigrače. Švajnija tamo vrlo često nije bilo.

Drugi krivac za rasulo u svlačionici i bes čelnika kluba je Memfis Depaj, koji je pored niza sitnijih ispada, najveći napravio kada je za kaznu morao da igra za rezervni tim, a na utakmicu otišao u skupocenom Rols Rojsu, iako mu je rečeno da to ne čini. Taj manjak poštovanja prema klubu i prema treneru Van Galu na kraju se najviše obio - treneru.

MURINJO PREUZIMA JUNAJTED! Van Gal je bivši, Portugalac od utorka na klupi "đavola"!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milovan

pre 7 godina

Pa kada je Ana pocela da menja partnere kao meceve na turnirima,tako je i njena karijera krenila nizbrdo

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija