• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.07.2016

21:48

(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Prvenac Pavlovića, strašni Kopenhagen, Salcburg siguran

Fudbal

(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Prvenac Pavlovića, strašni Kopenhagen, Salcburg siguran

Podeli vest

Kopenhagen je pobedom od 6:0 nad Krusejdersom overio prolazak u treće kolo kvalifikacija Lige šampiona, a prvi gol u novom klubu postigao je Andrija Pavlović

Doskorašnji napadač Čukaričkog lako je završio napad danskog prvaka iz 15. minuta sa Krusejdersom i na dodavanje Flaka, neumetan, sa 10 metara, pogodio za 1:0. Do kraja poluvremena bilo je 2:0 za domaćine, koji su sa četiri gola u drugom delu utakmice potpuno dotukli nejakog rivala.

Salcburg je dobio lako Lijepaju sa 2:0 i overio plasman u treće kolo takmičenja. Beriša je u 33. minutu doveo prvaka Austrije u vođstvo. Gosti su nastavili da kontrolišu dešavanja na terenu, a u 65. minutu je Bernard pogodio sa 25 metara dalji ugao i overio pobedu. 

U trećem kolu Lige šampiona igraće Dinamo Tbilisi koji je ostao neporažen na gostovanju Alaškertu ali je postigao pogodak i posle trijumfa na svom terenu ide dalje.

Bate Borisov je odigrao 2:2 na gostovanju SJK-u, ali je u prvom duelu slavio sa 2:0 i nastaviće takmičenje u kvalifikacijama za najelitnije takmičenje.

 


LIGA ŠAMPIONA


2. kolo kvalifikacija (revanš mečevi)

Utorak

Alaškert - Dinamo Tbilisi 1:1 (0:1) (prvi meč 0:2)     
Liepaja - Salcburg 0:2 (0:1) (prvi meč 0:1)     
APOEL - TN 3:0 (0:0) (prvi meč 0:0)     
Šerif - Hapoel Ber Ševa 0:0 (prvi meč 2:3)     
SJK - BATE Borisov    2:2 (1:2) (prvi meč 0:2)     
Kopenhagen - Krusejders 6:0 (2:0) (prvi meč 3:0)
Crvena zvezda - Valeta 2:1 (1:1) (prvi meč 2:1)
Legija - Zrinjski  2:0 (1:0)  (prvi meč 1:1)
Mladost - Ludogorec 0:3 (0:1) (prvi meč 0:2)     20.45

Sreda
Astana - Žalgiris     (prvi meč 0:0)     16.00
Dudelanž - Karabak     (0:2)     18.00
Norčeping - Rozenborg (1:3)     19.15
Ferencvaroš - Partizani     (1:1)     19.30
Trenčin - Olimpija     (4:3)     20.15
Seltik - Linkoln     (0:1)     20.45
Dinamo Zagreb - Vardar     (2:1)     20.45
Hafnarfjordur - Dundalk     (1:1)     21.15

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija