• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

03.09.2016

21:13

ŽIVA BRANI PETKA I NAPADA BLAŽA: Mali Raosavljević priča ono što mu drugi diktiraju!

Fudbal

ŽIVA BRANI PETKA I NAPADA BLAŽA: Mali Raosavljević priča ono što mu drugi diktiraju!

Podeli vest

Bivši trener i fudbaler Crvene zvezde Milan Živadinović rekao je danas da je razočaran napadom sportskog direktora crveno-belih Blaže Raosavljevića na Iliju Petkovića

 


- Zvao sam Iliju Petkovića da mu kažem: "Legendo, svaka ti čast, sve što si rekao, prvi potpisujem". I ubeđen sam da to misli gotovo svaki navijač u Srbiji - rekao je Živadinović u izjavi dostavljenoj medijima.

Bivši reprezentativac i selektor Ilija Petković optužio je juče generalnog direktora Crvene zvezde Zvezdana Terzića da je "sahranio jedan klub", misleći na OFK Beograd, koji je u teškoj situaciji i ispao je u drugu ligu.

Petković je rekao i da je Terzić "kancer srpskog fudbala" i da sada traži alibi za "fijasko na evropskoj sceni i kupovinu stranaca polutana".

Reagujući na tu izjavu, Raosavljević je danas rekao da je Petković "uvek bio samo plaćeni poslušnik raznih predsednika" i istakao da treba da ga bude sramota svega što je izgovorio.

- Žao mi je nesrećnog Blaže Raosavljevića. On ne treba da stoji iza ljudi koji su kukavice i govori ono što drugi napišu. Tragikomično je da neko ko nosi sendviče u klubu i ne pita se ama baš za ništa, a kao ima neku funkciju, priča o liku i delu legende kao što je Ilija Petković. Mali Blažo morao bi prvo da ustane na pomen imena ljudske veličine, igračke i trenerske legende OFK Beograda i našeg fudbala. Ne bi me čudilo da ga je fudbalski profiter ucenio ili zaplašio, a onda mali Blažo morao da stavi usta ono što je ovaj smislio - naveo je Živadinović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sine moj

pre 7 godina

sta gospodin zivadinovic ima da kaze na petkovicevo pozivanje sina u reprezentaciju? je li i to bilo casno i posteno?

sale

pre 7 godina

sve podguzne muve se javljaju.hvali samo bata djora.

pirlo

pre 7 godina

Toletovi puleni sa platnog spiska,legende propadanja srpskog fudbala,trenerske velicine poznate po licemernom ponasanju i nepotizmu nikad vidjenom u svetskom fudbalu\n

Strucnjaci

pre 7 godina

Ziva i Petko su dokazani poznavaoci svoga posla,a sta ovaj nesrecni Blazo i njemu slicni doktori znaju osim kapljice i trosenja tudjih(nasih) novaca.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija