• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 021.rs

15.09.2016

19:47

KRAJ SAPUNICE! Lalatović ostaje u Vojvodini, ispalio Čukarički!

Fudbal

KRAJ SAPUNICE! Lalatović ostaje u Vojvodini, ispalio Čukarički!

Podeli vest

Španska serija je okončana! Nenad Lalatović ostaje trener Vojvodine uprkos skoro dogovorenom prelasku u Čukarički

Presudnim se ispostavio razgovor sa potpredsednikom kluba Daliborom Bogdanovićem, koji je Lalatovića odvratio od ideje da se vrati u Beograd i prihvati ponudu Čukaričkog, prenosi portal "021".

Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati
Nenad Lalatović

Ostajem u Vojvodini, samo mi je bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, nijedan menadžer da mi priđe na treninzima, tada ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati - prenosi 021 Lalatovićeve reči

Bura u Vojvodina oko odlaska Lalatovića traje već nekoliko dana. Lalatović je u sredu uveče nakon pobede nad Novim Pazarom nagovestio pregovore sa Upravom o ostanku u Vojvodini, potom je poručio da mu se menadžeri mešaju u posao, a onda da je nadomak dogovora sa Čukaričkim.

Na kraju, Novosađani su uspeli da ga ubede da ostane, nakon što su po svemu sudeći pristali na sve zahteve mladog stručnjaka. 


LALATOVIĆ: Nisam tražio 50.000 evra! GAJIĆ: Imamo trenera, ne tražimo novog
 

FRKA U VOŠI! LALATOVIĆ: Menadžeri mi se mešaju u posao, izbacivao sam ih iz kancelarije!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Voša fan

pre 7 godina

Lale,svaka čast.Iskreni Vošini fanovi te pozdravljaju i žele da nastaviš svoj rad sa istom energijom i entuzijazmom.Povedi svoje pulene do samih vrhova. Napred Voša!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija