• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.09.2016

17:47

MUSLIN NIKOGA, A TUMBA ZVAO TROJICU IGRAČA IZ SL: Dvojica iz Partizana i jedan iz Napretka na spisku

Fudbal

MUSLIN NIKOGA, A TUMBA ZVAO TROJICU IGRAČA IZ SL: Dvojica iz Partizana i jedan iz Napretka na spisku

Podeli vest

Selektor Srbije Slavoljub Muslin smatra da u Superligi nema fudbalera koji mogu da igraju u nacionalnom timu, ali su se trojica igrača iz srpskog šampionata našla na spisku selektora crnogorske reprezentacije Ljubiše Tumbakovića za predstojeće kvalifikacione mečeve za SP

Tumbaković je za mečeve kvalifikacija protiv Danske i Kazahstana pozvao 30 fudbalera među kojima su dvojica fudbalera Partizana i jedan iz kruševačkog Napretka.

 Iz Partizana su pozvani Marko Janković i Nebojša Kosović koji nije odigrao nijedan prvenstveni meč. Poziv je dobio i Vladimir Jovović kojeg je Crvena zvezda ovog leta pozajmila Napretku.

- Spisak igrača za koje smo se odlučili nema bitnih razlika u odnosu na prethodnu utakmicu. To je grupa igrača koja je izdefinisana kroz naša poslednja tri okupljanja i ovog momenta želimo podršku kada je njihovo zdravlje u pitanju, da bude što manje povreda. Na spisku se prepoznaju četvorica igrača iz mlade reprezentacije - Janković, Jovović, Kosović i Đorđević - koji su bili i na prethodnom okupljanju, a na koje mi u A reprezentaciji najozbiljnije računamo - poručio je Tumbaković.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija