• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2016

17:16

IVANOVIĆ: Zaslužujemo da idemo u Rusiju! KOSTIĆ: Nema lakih protivnika!

Fudbal

IVANOVIĆ: Zaslužujemo da idemo u Rusiju! KOSTIĆ: Nema lakih protivnika!

Podeli vest

Branislav Ivanović veruje da dueli sa Moldavijom i Austrijom neće ništa odlučitikao i da "orlovi" zaslužuju da igraju na Svetskom prvenstvu

- Dugačak je ciklus od dve godine. Trebalo bi da nam sledeći oktobar bude presudan i da odlučujemo o plasmanu u Rusiji. Do tog oktobra moramo da odradimo ovaj, a onda novembar i praktično celu godinu sledeću. Moramo da izađemo još bolji, ova ekipa zaslužuje plasman na Svetsko prvenstvo - rekao je Ivanović.

Defanzivac Čelsija dodao je da bi bod protiv Republike Irske dobio na značaju, ukoliko bi Srbija ostvarila pobedu u Moldaviji u četvrtak. 

- Tri boda protiv Moldavije su ista ona tri boda kao i protiv Austrije. Nama je potrebno da iz svake utakmice kupimo bodove. Reprezentacije koje zabeleže pobede protiv Moldavije i Gruzije mogu da računaju na plasman na Svetsko prvenstvo - istakao je kapiten "orlova".

Ivanović smatra da bi trijumf u Kišinjevu doneo potrebno samopouzdanje pred meč sa Austrijom u Beogradu.

- U reprezentativnom fudbalu svi imaju kvalitet i igraju na neku kartu. To je nešto što fudbal čini zanimljivim. Favoriti smo protiv Moldavije i pobeda nam je bitna da bismo dobili na samopouzdanju - poručio je Ivanović.

(FOTO) OKUPILI SE "ORLOVI"! Muslin: Biću zadovoljan samo sa šest bodova iz naredne dve utakmice!

Napadač Filip Kostić rekao je da bi sve sem pobede u Moldaviji bio veliki neuspeh. 

- Očekujem dve teške utakmice u jako bitnoj nedelji za nas. Očekujem tri boda u Moldaviji, iako nijedan protivnik u grupi nije lak - rekao je Kostić i potom se osvrnuo na utakmicu sa Austrijancima, čije igrače dobro poznaje iz Bundeslige. 

- Pratio sam ih na Evropskom prvenstvu, znam ih dosta. Igrao sam sa Klajnom i Harnikom u Štutgartu, kvalitetni su igrači. Potrudiću se da postignem gol i nastavim niz - zaključio je strelac prvog gola Srbije u kvalifikacijama.

TADIĆ I MAKSIMOVIĆ SLOŽNI: U glavama samo pobeda nad Moldavijom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija