• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.11.2016

11:54

(FOTO) UPOZNAJTE KRASAVU! Ovo je zvanična lopta Kupa konfederacija!

Fudbal

(FOTO) UPOZNAJTE KRASAVU! Ovo je zvanična lopta Kupa konfederacija!

Podeli vest

Kompanija Adidas predstavila je danas Krasavu, zvaničnu loptu Kupa konfederacija 2017. godine, koji će se održati u Rusiji

 

Na Kupu konfederacija igraće šampioni šest kontinenata, uz domaćina Rusiju i svetskog prvaka Nemačku.

Novi dizajn lopte ima upadljivu crvenu šaru koja predstavlja ruski rubin i metaforički dragulj igre. Ime lopte, Krasava, je izraz koji ljubitelji sporta u Rusiji često koriste kako bi opisali dobru igru i dali pohvalu timu koji je talentovan i igra kreativno.

adidas


Lopta ima inovativne i naširoko hvaljene panele kao i njene prethodnice Bo Žu i Fraka, kojima se igralo na Evropskom prvenstvu u Francuskoj, a njena površina omogućava optimalno naleganje i dobru vidljivost u vazduhu.

Novom loptom će se prvi put igrati 14. novembra kada se Rusija sastaje sa Rumunijom u prijateljskom meču, a lopta je za slobodnu prodaju dostupna od 11. novembra.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija