• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. Stevanović

22.11.2016

13:23

OTIMAJU SE O "ORLOVE"! Srpski fudbaleri tražena roba, biće zvezde prelaznog roka!

Fudbal

OTIMAJU SE O "ORLOVE"! Srpski fudbaleri tražena roba, biće zvezde prelaznog roka!

Podeli vest

Vezistu Olimpijakosa Luku Milivojevića želi prvak Engleske Lester, Juventus i Barselona se "biju" za Baneta Ivanovića, a Kataloncima je rezervna varijanta Antonio Rukavina

Evropski velikani poludeli su za "orlovima"! Standardni reprezentativac Srbije i kapiten Olimpijakosa Luka Milivojević na vrhu je liste želja engleskog šampiona Lestera pred zimski prelazni rok.

Kapiten "orlova" Branislav Ivanović verovatno će napustiti Čelsi i za njegove usluge se maltene otimaju Juventus i Barselona, dok je Kataloncima i rezervna varijanta na poziciji desnog beka jedan srpski reprezentativac. Reč je o igraču Viljareala Antoniju Rukavini.

Svaki fudbaler želi da igra konstantno. Međutim, nemate uvek mogućnost izbora

Branislav Ivanović

Vezista Ajaksa Nemanja Gudelj takođe će u januaru verovatno promeniti klub, a trenutno ga žele Sevilja, Sanderlend i Barnli.

"Lisice" oduševljene

Menadžer Lestera Klaudio Ranijeri uporno traži zamenu za neumornog zadnjeg veznog Ngola Kantea, pošto je Francuz u julu otišao u Čelsi. Kako stvari stoje, Italijanu je Milivojević prva opcija.

Defanzivni vezista Lestera Nampalis Mendi dugo će biti odsutan sa terena zbog povrede, tako da je Ranijeriju neophodan igrač na toj poziciji. Milivojevića su skauti "lisica" gledali u Kardifu u meču Velsa i Srbije i veoma im se dopao. Transfer bi trebalo da bude realizovan već u januaru, tvrdi britanski list "Miror".

Za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde interesovanje su pokazali još Benfika, Fenerbahče, Fiorentina i Zenit.

Gudelj kažnjen, ide na zimu

Fudbaler Ajaksa Nemanja Gudelj sigurno će u januarskom prelaznom roku napustiti holandski klub jer je u svađi sa trenerom Peterom Bošom i trenutno trenira sa drugim timom. Nekoliko klubova je pokazalo interesovanje za njega, mada je Sevilja najozbiljniji kandidat.
- Sevilja je još 2013. godine želela Gudelja dok je bio član Brede, ali je on tada izabrao AZ Alkmar. Sad mu zbog neigranja cena opada i Ajaks bi ga pustio i za 6.000.000 evra - objavili su holandski mediji.

Prethodnih dana nekoliko klubova raspitivalo se za Branislava Ivanovića, kojem ugovor sa Čelsijem ističe na kraju sezone, pa postoji šansa da već u januaru promeni sredinu. Najveći od svih je svakako Barselona, mada bi defanzivca "orlova" rado angažovali i Juventus, Inter, Marsej, kao i kineski Đangsu Suning.

Mala minutaža

Ivanović se nije izjašnjavao gde bi voleo da nastavi karijeru, mada je između redova stavio do znanja da je nezadovoljan u Čelsiju.

- Svaki fudbaler želi da igra konstantno. Međutim, nemate uvek mogućnost izbora. U trenutku kad se ta opcija ipak ukaže, važno je da budete spremni - rekao je nedavno Ivanović, koji sve manje dobija šansu kod trenera Antonija Kontea.

Poslednji Srbin za kojeg se Barselona zainteresovala je Antonio Rukavina, a on je vest oduševljeno prihvatio.

- Kao što naš narod kaže, gde ima dima, ima i vatre. Vest je takva da mi se zavrtelo u glavi. Ne bih da širim priču zasad - kratko je rekao Rukavina o interesovanju Katalonaca.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
petko

pre 7 godina

Traze ih al za sicu.To su bre smesne pare u odnosu na Pogbu, Mesija Ronalda i ostalu elitu.

Izbori 2024

Vesti

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!
Politika

Popović: U Srebrenici nije bilo genocida!

Ministarka pravde Maja Popović izjavila je da predlog rezolucije o međunarodnom danu sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine ima za cilj favorizovanje priče o stradanju Bošnjaka i da negira stradanje Srba, ističući da bi njeno potencijalno usvajanje u UN moglo biti izvor novih sukoba i destabilizacije u regionu.

23.04.2024

10:25

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija